>Saje nak letak this post…

I terperasan ada sorang guest yg datang my blog and the traffic feed shows this person’s from Btg Berjuntai..Terkejut kjap bila tengok that name sbb bnyk kenangan kat tempat tu. I was raised there and membesar kat BB, sekolah kat BB, my wedding pun buat kat BB, my parents still ada rumah kat BB but now they’ve moved to Ijok…
Klu balik M’sia memang tak pernah lupa pegi BB lah sbb slalunya pegi pasar malam Jumaat kat situ and pegi rumah our old neighbour…
Even the other half has fond memories of BB especially the old pasar malam behind the mosque (except the time when he had to visit ‘klinik jacob’ after eating dodgy ayam percik from the pasar malam!)

So, kalau boleh, kenalkan lah diri sbb mana tau, we’ve met somewhere in BB before or mana tau my parents kenal u, hehehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: