>(Due to server error again, I cant upload any photos tonite, gerrrraaaaammmmnya!!!!. So, esok ajelah I’ll upload the photos)

Penat nya harini. Rasa tak larat nak post kat blog tapi sbb nak tunjuk segala aneka masakan yg dimasak utk guests harini, kenalah gagahkan juga menulis, hehe…Dari semalam dah bz kemas rumah and baking with the kids, malam pulak prepare a few things to marinate in the fridge. Pagi tadi awal2 dah sibuk kemas outside pulaknya and started the ball rolling in regards to lunch. Macamlah ramai sgt yg nak datang, hehe..cuma 1 family aje but from jauh so itu yg beria buat macam2.

Lunch Menu:
Entree – Prawn fritters /jemput2 udang
Mains – White rice with Gulai Lemak Ayam, baked sticky chicken wings and sup sayur with egg tofu.
Dessert – Chocolate cake with choc ganache and Baklava

Dah lama betul tak buat and makan choc cake ni since the other half went on a diet. Buat baklava tu sbb the little misses like them a lot. The kids devoured the chocolate cake and baklava like they’ve never had them before, hehehe…The adults enjoyed the sweet treats too😉
Biasalahkan bila dah lama tak berjumpa, borak sakan lah, tu yang masak awal2 so bolehlah berborak2 without having to sibuk2 in the kitchen. I like it when my guests really enjoy the food that I’ve prepared for them and eat it with gusto. Rasa seronok sgt bila penat lelah kita masak di habiskan, hehehe…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: