Malam ni tak boleh nak post entry panjang2 sebab ‘bukit jadian’ dah memanggil2 dari tadi. Kalau tak settlekan malam ni, alamat mau jadi ‘gunung’ esok tu. Bayangkanlah 5 loads of washings to be folded, mau nya tak tinggi macam bukit! Nasib baik lah takde sesape nak datang rumah, kalau tak, memang malu abis, hehehe…..

Tonite’s dinner, menu orang malas masak. We had ‘cooked breakfast’ for dinner. As long as everyone’s full and doesn’t complain, who cares right!

3 Responses to “”

  1. Mama Zeeta Says:

    samalah ngah, kat umah pun dah nak jadi ‘gunung berapi’ dah…

  2. lemongrass Says:

    Eeta,
    bukit jadian semlm dah settle, bukit jadian esok n hari ni ntah bila lah nak settle kan,hehehe

  3. Mama Zeeta Says:

    ngah, actually tiap-tiap hari saya basuh baju. Cuma yg menggunung tu sbb tak berlipat. Tp malam tadi dah settled.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: