Selalunya Sabtu and Ahad ajelah boleh sleep in ni, but this morning still kena bersiap awal2 sebab nak kena hantar our beloved car for service. And since the service centre dekat aje dgn city, so we decided to bring the kids along to the city while waiting for the car to be serviced. Sian budak2 tu, Sabtu pun kena kejut awal, hehehe. We had to catch the train from the service centre to the city which took about 5 minutes aje but the Little Misses enjoyed the train ride. Ye lah, bukannya selalu dot naik train ni, so bila sekali sekala naik train, terpegun lah🙂.

Sampai kat city around 8.15, manalah ada kedai yang dah bukak lagi pagi2 morning tu so we all lepak2 dulu lah kat Gloria Jeans sambil makan breakfast. The other half wanted to look for EEEPC for himself so he went looking in all the computer shops but I managed to persuade him not to buy any yet, hehehe.. Ye lah, bukannya perlu sgt pun benda tu so better spend the money somewhere else kan🙂. I pulaknya dah berminggu2 cari a pair of boots for me but tak jumpa yang berkenan satu pun. But tadi finally found a really gorgeous looking pair (well, for me anyway) with a gorgeous price as well. Yeay, lepas ni bolehlah melaram lebih sikit😉. The other half got a pair of work shoes as well so he’s a bit happy sebab at least dapatlah jugak something from the city. The Little Misses got some books which they are happy with.

Look at the heels, kalau pijak kaki orang tu, mau patah jari kaki orang rasanya and mau berbulan jugak dlm cast, hehehe. Kiranya multipurpose jugak my boots ni, boleh buat melaram and boleh jadikan senjata kalau ada orang kacau, wahkahkahkah!

5 Responses to “”

  1. Flower Says:

    Darling you nak beli EEEPC ke? Acer pun ada buat PC yg gitu. Today my hb baru je beli satu. ACER One. Canggih dan molek je. $599 sebg, tapi dpt $99 cash back. Beli kat Dick Smiths. Dia beli as a birthday gift dia hari ni. Hehehe. Wife tak kerja, so tak de income. Why dont you ask your DH to look into it.

    Webpage dia
    http://www.acer.com.au/Acer/akc/netbook.nsf/Page/RWPAC245ACD6D38FD57CA257473000AFE46?open&current=8.6&ms=expand&

  2. lemongrass Says:

    Mallan,
    My hb pun semlm belek2 Acer tu lah.Yr hubby kata best tak? Setakat ni,masih belum a necessity EEPC tu so tu yg boleh persuade dia tak payah beli. I said to him, klu dah penting sgt, beli aje lah notebook baru🙂

  3. Mat Gebu Says:

    Dannn juga sesuai untuk dibawak ke kebun..boleh buat pikal biawak atau ular!!!!!..Tapi cutting kasut tu cantik…

  4. gee carmen Says:

    cantikk..cantikk… gee suke sangat!

  5. lemongrass Says:

    Cik Mat,
    Wei, tak sanggup I nak bawak kasut lawa2 pegi kebun,hehehe… Kalau terpijak cacing ke lintah ke,geli nak basuh, wehkehkehkeh.

    Gee,
    cantik kan?😉 hehehe. Tu yg akak berkenan tu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: