Dinner malam ni, pastitio with green salad and bread. Tukang masak puasa so masak yang simple ajelah. Pastu, badan pun rasa tak sedap so tekak pun tak terasa sangat nak berbuka puasa dengan dishes yang canggih manggih. Kalau masak pasta, dah gerenti ada bekal leftovers for the other half to take to work esok so tak payah susah2 buat his lunch malam ni.
Bestnya kalau dapat masuk tidur sekarang ni, zzzzzzzzzzzzz………….

8 Responses to “”

  1. xentari Says:

    uish…ni bukn masak simple jer tp nmpk lazat! Nnti akak suruh superman anta kt sy yer kak cpt smp dpn pintu umah hehe…🙂

  2. lemongrass Says:

    Xentari,
    klu u dtg sini,boleh akak jamu dinner tu sekali🙂. Takut nanti, superman tu yg mkn abiskan tgh jalan,penat kan flying ni, hehehe.

  3. lemongrass Says:

    Xentari,
    klu u dtg sini,boleh akak jamu dinner tu sekali🙂. Takut nanti, superman tu yg mkn abiskan tgh jalan,penat kan flying ni, hehehe.

  4. Intan Rosnitta Says:

    Kesian chef LG kepenatan… Sana puasa sahur & berbuka pukul brp?🙂

  5. xentari Says:

    hehe..cdgn yg bagus..msti superman tu x tahan tgk menu yg akak msk. trus dia ngap sblm smp dpn pintu umah sy huhu…

  6. lemongrass Says:

    Intan,
    I kalau puasa sorang, sahur minum air aje,hehehe,malas betul.Pagi tadi bangun pukul 5, sempat lagi🙂. Buka pukul 5.52 pm,awal kan! Best, hehehe..

    Xentari,
    dah lah superman tu mat saleh, surenya dia suka makan pasta ni kan, wehkehkeh..

  7. saveme_zero Says:

    kak..tu lasagna ker??

  8. lemongrass Says:

    Bukan lasagna, tpi lebih kurang lah cuma guna pasta shapes aje instead of lasgna sheets.Lagi senang nak buat akak rasa🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: