Miss 9’s name got a mentioned on Channel 7’s weather watch tonite because her school is currently doing the weather watch program. She was so excited waiting for the weather man to say her name. But the other half and I told her beforehand that there’s a big possibility that her name will be pronounced wrong because it’s a non ‘mat saleh’ name. So, we told her that it might be pronounced this way or that way but definitely not the way it’s supposed to be pronounced. So, bila the weatherman said her name, we burst out laughing because Mummy got it right! Miss 9 wasn’t too upset that her name wasn’t said the right way because she was prepared for it. But she was upset that her friends’ names were pronounced right. Nak buat macam mana kan, dah duduk negara mat saleh so lidah keras sikit lah nak sebut nama melayu ni, hehehe…. We thought we’ve chosen names for the Little Misses nama yang tak berbelit untuk disebut. Ye lah, kalau berbelit sgt, takut nanti Nana n Pop diaorang pun tak reti nak sebut, tak ke haru tu!

Doesn’t matter where she goes here, memang takkan ada lah mat saleh yang boleh sebut nama dia dgn betul so she’s quite used to it already. Same goes with Miss 4 3/4, but Miss 4 3/4 gets upset more easily bila orang tak boleh sebut nama dia dgn betul. Maybe for her, apalah yg susah sgt nak sebut nama dia tu, dia budak kecik pun boleh sebut dgn betul, takkan lah adult tak tau kot! Hahahaha. Luckily they go to an Islamic School so taklah ganjil sgt nama diaorang ni and the teachers all know how to pronounce their names correctly, hehehe….

This was tonite’s dinner. The other half calls this ‘heaven on a plate’ while we ‘normal’ people call it parmigiana with chips. I notice that when I masak lots of western food during the week, our cheese consumption goes way up. We use about 1kg of cheese a week usually, banyak kan! Most of it goes into the other half’s tummy. That’s why he needs to ride his bicycle to work everyday, wehehehe. But Mummy still maintain aje🙂.

5 Responses to “”

  1. masz_73 Says:

    LG kalo my son, menu u ni kena doublekan.. utk dia sorang.. muahhaha.. mmg peberet dia western ni..hmmm..😛

    explain sikit pe benda yg namanyer parmigiana ni..jakun jap! :p

  2. Intan Rosnitta Says:

    Memang heaven masa makan, lepas tu kena exercise like h**l. Cian your hb, nasib baik ypu maintain je..hihi.

    Nasib baik Alya dah be prepared, kalau tak mesti dia geram habis dgn weatherman tu… huhu😛

  3. lemongrass Says:

    Hehe Masz,
    masa ngandungkan dia, u asik ngidam western food aje ye😛
    Parmigiana tu I buat guna beef yg diketuk bagi nipis then coat it dgn tepung, telur n breadcrumb, pastu pan fry it, pastu tuang pasta sos atas dia sikit aje, pastu tabur cheese and then grill.
    I makan takde cheese, just daging dip kat sos tomato. My hubby aje yg suka letak cheese on segala benda,hehehe..

    Hi Intan,
    tu yg I tak mkn sgt sbb fikirkan nak keluarkan balik lemak tu,mau makan bulan2,hehehe..
    I dah bagitau Alya yg I thnk nama dia akan di pronounce Ayla sbb nama tu popular kat sini. And betul jangkaan I,hehehe.

  4. saveme_zero Says:

    sedapnyaaa…lama dah tak makan western. sejak ada anak kecik…jrg dah mkn kat luar.

  5. lemongrass Says:

    Hi Saveme_zero,

    Since duduk sini, I klu nak makan western mmng kena masak sendiri ajelah🙂. Dulu masa kat M’sia slalu pergi TGIF bila terasa nak mkn western, yummy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: