Dinner malas malam ni, Spag Bol aka spaghetti bolognese🙂. Malam tadi memang buat mince sauce coney dog extra sebab nak gunakan for tonite’s dinner. So, tadi cuma tinggal masak the pasta and panaskan the sauce and dinner’s ready in 15 minutes, punyalah malas, hahaha…… Dalam seminggu mesti ada hari2 malas kan so I guess tonite’s 1 of them🙂.

Cantik tak cup n saucer set ni? I got it at Spotlight for $1, murah gilerrrrrrs kan, kahkahkahkah. I found it at the clearance table but takde cacat celanya selepas puas dibelek2. I went looking around that area, manalah tau kot2 terjumpa lagi another few pairs but sadly, that was the only one left. Since it was only for $1, even though I can only use it for me, I still bought it. Weyy, comel mcm tu tak kan lah nak tinggal kan kat kedai ye tak! Ahaks! Mana tau, lepas2 ni, dia ada buat clearance lagi from the same set, bolehlah I start collecting, hmmmm….

5 Responses to “”

  1. Flower Says:

    Wah murahnye. tu lah I ckp pd you dulu, you ni pandai cari benda2 clearance. I pun try jugak, tapi selalu tak jumpa yg berkenan. Dinner you smlm sama lah ngan I. Spag Bol. Mcm berjanji lak.

    Omar lak dia kena throat infection. Ada tumbuh2 kat throat dia. Kat Msia dulu mmg ni selalu penyakit dia. Kiranye ni 1st time dia kena kat sini. Dr. prescribed some antibiotik utk dia. Usually my dr. mmg anti-antibiotik. Tapi utk dia, no choice. Hana lak sihat2 je. Tapi kesian lak dia, sebab abg sakit, dia kena tinggal kat rumah. Biasalah kan kat sini anak2 suka gi sekolah. Fun fun fun….

  2. lemongrass Says:

    Mallan,
    skrg ni dah keje takde masa lah nak gi cari clearance. Hari tu mmng betul lah my luck sbb mmng niat nak pergi Spotlight cari material tup2 ternmpk the cup, terus lah ambil,hehehe…
    Omar slalu kena tonsilitis ke? Sian dia. But klu first time baru kena kat sini kira ok lah kan banding dgn M’sia dulu.

  3. Flower Says:

    Jgn tak tau you, dulu kat Msia tiap2 bulan mesti gi ke medical centre. Mcm merryground pulak. Kejap abg dan kejap adik. Yg adik tu pulak kalau kena mmg teruk. Temp sure tinggi. Ni sbb penangan kena hantar kat daycare. Maklumlah, mak kerja, daddy pulak dah pindah dulu ke Perth. Nak tak nak, kena lah gi daycare. Tu sampai sini my hb langsung tak bagi anak dia ke daycare or before/after school care. I teringin gak nak kerja. nak melawa bagi baju ofis.🙂

  4. Flower Says:

    bagi = pakai

  5. Mat Gebu Says:

    wah wah wah…ada cawan khas laa…”fit for queen LG”….mmg sesuaii….sweet sangat utk u.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: