Ucapan Selamat Hari Raya

Kepada semua teman2 di alam cyber, thank you for reading my blog. Sempena bulan yang mulia ini, hanya kad ucapan yang dapat kami berikan sebagai tanda pengerat silaturrahim. I’m not sure if this kad raya can be copied n paste or not sebab kad raya ciptaan sendiri, hehehe. Tapi kalau sesiapa yang sudi terima kad raya ni n manage to kopipes to your blog, I would be so honoured🙂. XOXOXOXOXOXOXOXOXO

10 Responses to “Ucapan Selamat Hari Raya”

  1. mrssham Says:

    adeh..tak tahan la tgk tulang angah..nampak kurus je.. ni jeles ni..mummy 2 org anak..maintain kurus

  2. CikMin Says:

    salam LG..i dh kopipes kad raya u ni..nnt i tepek..thanks yeah…

  3. Liasari Says:

    LG pls put on some weight… dengki tgk shoulderblade u!

  4. lemongrass Says:

    Hehehe Nana,
    itu belum tengok tulang rusuk lagi,mcm gitar aje, kuikuikui… Takpe Nana, slowly kurangkan berat jgn mendadak,nanti terus sakit🙂.

    Hi Min,
    Dpt ye kopipes, alhamdulillah. Tepek jgn tak tepek, hehehe.

    Lia,
    hehehe, shoulderblade tu lah yg mahal wei😉.Masa kurus ni lah baru nmpk shoulderblade,hahaha.

  5. mrssham Says:

    tgg la tahun depan .. skrg nak stop kejap..heheheh

  6. VG Says:

    Hi LG

    Pls collect your kad raya from my blog….sorry ran out of stamps, LOL

  7. Intan Rosnitta Says:

    LG…I pun dah copy. Nanti I tayang kat blog.

    Hehe😀

  8. Flower Says:

    Cantik gambar. This year we all tak de baju kurung. Lupa nak kasi my sister our new address. Hehehe. So nampaknye anak2 tahun ni pakai baju mat salleh. Boleh kan?

    ps – finally dpt buat cookies semalam. Karang lepas ambik anak2 dari sekolah nak buat lagi satu jenis. Now I know kenapa I malas nak start cepat. Reason dia, tiap2 kali I buat cookies raya, pasti my hb makan kasi habis. Tapi bila dah rasa, langsung tak laku.

  9. apple Says:

    selamat hari raya aidilfitri puan LG. semoga syawal ini lebih meriah dr tahun2 sebelumnya. suka tgk dua beradik tu. so cute!!

    my url, http://apple76.fotopages.com/

  10. lemongrass Says:

    Nana,
    Bila lagi kan nak put on weight tanpa orang semua busybody,hehehehe…

    Hi VG,
    thank you so much for the raya kad. Save the rainforest by not using stamps, hahaha🙂.

    Hi Intan,
    TQ sbb sudi ambil. Duit raya tunggu lah dulu ye😛.

    Mallan,
    alah apa kisah tak pakai baju raya. Minah2 arab kat masjid tu lagilah pakai jeans ketat aje gi semayang raya, wehkehkeh. Cookies apa aje u dah buat? Boleh lah tukar2 cookies camni, hehe.

    Hi Apple,
    I’ll link yr fotopages kat my blog ye.Thanks for the wish, insyaAllah tahun ni meriah mcm selalu🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: