Kad raya from Fiza


Kad raya fr Vin


Kad raya from Moi


Kad raya from Hana


Kad raya from Halen

Wei tak boleh jadi ni, orang lain semua dah gantung kad raya kat rumah masing2, kita pun nak gantung jugak lah, bagi meriah sikit rumah I ni. Lagi lah best kalau ada lampu lip lap lip lap kat keliling rumah kan, hehehe…. Silap pandang macam nak sambut Christmas aje🙂. Takde sape2 ke nak sedekah lampu lip lap2 tu kat I? hehehe… To all my cyber friends yang sudi bagi I kad, thank you so much sebab tolong memeriahkan my Raya and my blog. Kalau ada lebih2 duit raya tu, bolehlah poskan ke sini, hehehehe😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: