Tuan rumah teramatlah sangat2 malasnya malam ni nak update blog sebab tuan rumah teramatlah mengantuknya. Belum pun pukul 9 lagi tapi dah berapa kali yawning. Kena masuk tidur lah kejap lagi to make sure I get my beauty sleep🙂. Dah makin meningkat umur kenalah cukup tidur kan to stay young and beautiful selalu, wehkehkehkehkeh😛. So, layan gambar aje lah ye instead of layan my celoteh.

Play ‘spot the monkeys’……🙂

Fisherman plate for dinner tonite. Tinggal goreng and hidang aje, malassssss………

6 Responses to “”

  1. Flower Says:

    Hey, I have the same pic but with different monkeys. Tu kat steaky beaks di kings park kan.

  2. Intan Rosnitta Says:

    Dinner was simple but looks yummy. Dah muak giler makan rendang… huhu

    😉

  3. VG Says:

    Hope you feeling refreshed and rejuvenated LG after your beauty sleep.

    Sorry i missed your daughter’s birthday. Pls wish her happy birthday from Auntie Vin nu jauh kat Canberra.

    Love, Vin

  4. MamaFaMi Says:

    Dapat sepinggan, leh kenyang ni!
    Selamat Hari Raya Aidil Fitri to you and your family.

  5. lemongrass Says:

    Mallan,
    betul lah tu kat Kings Park, kat mana lagi,hehehe….

    Intan,
    I pun dah muak mkn rendang but nasi impit n kuah kacang tak muak lagi ni, hehehe…

    Hi Vin,
    Refreshed definitely but beautiful, not sure, hahaha….;-). Thanks for the wish for Zahra.

    Mamafami,
    memang kenyang sgt2 semlm mkn fish n chips tu. Selamat hari raya to u n family as well, nasib baik raya sebulan kan🙂.

  6. lemongrass Says:

    Mallan,
    betul lah tu kat Kings Park, kat mana lagi,hehehe….

    Intan,
    I pun dah muak mkn rendang but nasi impit n kuah kacang tak muak lagi ni, hehehe…

    Hi Vin,
    Refreshed definitely but beautiful, not sure, hahaha….;-). Thanks for the wish for Zahra.

    Mamafami,
    memang kenyang sgt2 semlm mkn fish n chips tu. Selamat hari raya to u n family as well, nasib baik raya sebulan kan🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: