Alhamdulillah, it’s finally Friday. The other half and I really need this weekend to rest after a very hectic week. Luckily it’s going to be a very gorgeous weekend weather-wise so we will probably head to Whiteman Park for our long abandoned bike ride and a picnic afterwards. Dah lama betul tak naik basikal ni, mintak2 ingat lah lagi camner nak kayuh, hehehe.Last sekali naik basikal ni kalau tak silap before puasa so kiranya lama lah kan๐Ÿ˜‰. The Little Misses will be happy to go for a bike ride and a picnic but they can’t be told yet, ye lah kan, sekali tak jadi pergi, surenya frust giler, hehehe…..

This was part of our dinner tadi. To people yang ingat I made this myself, that’s not the case. I don’t think I would ever be able to make this bread sebijik jadi macam rupa ni. I’ve tried making this turkish bread once before but memang tak jadi langsung macam yang kat kedai punya tu. Maybe sebab I’m not Turkish kot, hehehe… Tu yg terjadi roti jawa tu๐Ÿ˜‰.

But roti ni kalau makan masa baru aje masak, memang lah sedap sangat2 sebab lembut and chewy at the same time. And if you buy it at one of the lebanese kebab shops, teramatlah murahnya as well and the size pun sangatlah besarnya, kalau orang melayu kata panjang sedepa lah, hahahaha. I really want to know the secret of making this bread, hmmmm…….

2 Responses to “”

  1. Flower Says:

    You nak gi kayuh basikal ke. I dan 20 thn tak kayuh basikal. Baru hari tu I try2 kayuh. Nasib baik gak lah tak tergolek dog kat depan rumah. Kalau tak malu, mana nak letak muka ni.

    I suka mkn turkish bread ni ngan fool muddames atau hummus. Yummy, mak in law lalu pun I tak nmpk.๐Ÿ™‚

  2. lemongrass Says:

    Mallan,
    I pun sekali sekala aje naik basikal ni so kdg2 takut gak jatuk gedebuk depan budak2 tu, buat malu aje, hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: