Alangkah best nya kalau dapat zzzzzzzzzzzz macam kangaroo ni sekarang……. Best nya jadi kangaroo ni, takde kain baju yang bertimbun nak kena basuh and nak kena lipat, takde lunch nak kena prepare, takde kitchen nak kena kemas n lap, takde blog nak kena update…… boleh aje tidur kat mana2 tanpa gangguan….. Tuan rumah tengah mengong kjap, wahkahkahkahkahkah…. Layan aje lah🙂.

6 Responses to “”

  1. sheri Says:

    ni kangaroo belakang rumah u ker ? ;p.. bestnya kan jadi kangaroo tuh..i wanna sleep too… but i have a ‘joey’ girl yg tak nak tido jugak and joey’s big bro yg dok active..hehe.. good nite!!

  2. azah Says:

    opps…X-rated gambar kangaroo ni..awat cekci sgt tu..kat situ kangaroo bersepah2 sana sini mcm lembu kat Msia ke?..eee tak leh imagine lah..org punya ke kangaroo nie..jakun betul I nie…hehehe..anyway good captured photograph..

  3. saveme_zero Says:

    kak..nak-nak lepas mkn..perghh…terbang ke awan tu..hahaha

  4. Mat Gebu Says:

    Betul tu LG….lepas tu kalau nak buang “toksid” atau “Jus”..tak yah nak pi toilet ke hapa..just buang je kat mana2 nak, pastu lompat2 dan belah je mcm tu…Tapi kangaroo tu tidur mcm baru lepas masuk ICU kan…takut pulak tengok!!

  5. Salina Says:

    Dear Mynn

    Ni macam kangaroo mati tergolek je or waiting nak kena panggang? But it is so cute.

  6. lemongrass Says:

    Sheri,
    kan ke tu my pet, you tak perasan ke wehn u came to my house, hehehe😛 . Awak nya joeys malam2 lagi active ye?🙂

    Azah,
    klu kat country/kampung sikit bnyk gak wild kangaroos ni melintas jln but gmbr yg I ambik ni kat caversham wildlife park so kangaroo bela lah, hehehe.

    Hi Sue,
    memang lah klu cuaca panas n then mkn berat, rasa nak aje lelap kat mana2, best wo!

    Cik Mat,
    wahkahkahkah, tu yg klu gi dekat dia bau haprak aje! we all pun masa gi dekat kangaroo ni ingat dah KO sbb mcm tu tp rupanya masih bernafas lagi, hehehe

    Hi Salina,
    How are you?Settling down well?Kangaroo ni bukan kisah ada orang kat tepi dia ke tak, bila dah mengantuk, kat mana aje boleh tergolek, hahahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: