Dah pun Raya eve but memang lain sgt banding dengan Raya Syawal. Maybe if I was doing Hajj right now, terasa lah sangat2 Raya Haji ni but since I’m not, rasa macam hari biasa aje pulaknya. I might masak nasi impit instant esok for dinner, at least terasa lah sikit kan bahang2 raya jugak, hehehe. But kesian pulak kat other half tak dapat makan because he wont be here for dinner esok, he’ll still be on the plane coming home. Oh well, only the Little Misses and I aje lah yang makan nanti🙂.

Orang lain malam raya ni sure makan best, we all pun makan best jugak, burger and potato nuggets,😛. For the Little Misses, home made burger yang Mummy buat memang lah best nya food. I think they like that better than rendang ayam, hehehehe. Kalau licin pinggan, kira sedap lah kan🙂.

2 Responses to “”

  1. azah Says:

    Senyum2 ayam I baca yur n3..kambing tek leh senyum hari ni, kena korban hehehe…I yg kat sini pun sama..tak raya sangat..tak best kalau kat kg tu ok lah..ni jiran2 majority non muslim..jiran sebelah dr pagi main judi dgn kawan2 yg sewaktu dgnnya..hari ni I bege pokok2 bunga jer..sedih2

  2. lemongrass Says:

    HI Azah,
    Lah siannya u kat M’sia pun tak beraya sgt.Jiran sebelah rumah u tu pun ber’korban’ jugak ye semlm, ber’korban’ duit🙂. Tapi Raya Syawal meriah kan kat sana?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: