The other half and I have been quite busy for the past few weeks with life in general that we’ve forgotten that our wedding anniversary is fast approaching. 5 more days to our 13th wedding anniversary, macam tak caya aje, hehehe. Last year we completely forgot about it until the day itself. Yang buat teringat tu pun sebab his ‘palm’ reminded him of the date and his parents wished us a happy anniversary, hahahaha. My in laws are not that good with dates but they remembered our wedding anniversary because it’s the same date as theirs, hehehehe. The other half chose that date sebab dia kata nak same date dengan his parents so senang nak ingat, but still gak terlupa!๐Ÿ™‚. But I couldn’t blame him for forgetting sebab I pun terlupa sama, hehehehe. People say that the husbands/ male species yang selalu lupa and tak ingat all the important dates in their lives but in our household, I fall into that category as well๐Ÿ™‚. Bukan tak ingat, I will always remember all the important dates but kadang2 tu bila dah berlalu baru teringat, hehehehe, unless I put a big star on the calendar or I happen to check my Yahoo on that day๐Ÿ™‚.

The first year anniversary was eagerly awaited by us and sambut sikit nya romantik ke but as the years go by, we didn’t make a big deal of the date, teruk kan! Lagilah bila dah ada anak2 ni, just sambut at home with a nice dinner and cake with the kids. The same with presents, I guess sebab it’s so difficult to buy things for either of us and the date being so close to Christmas, we normally tak beli anything pun for each other, hehehehe. It doesn’t worry me if the other half doesn’t get me anything for our wedding anniversary, well, it hasn’t worried me so far๐Ÿ™‚. Tak kuasa I nak merajuk just because of that. Kalau I merajuk pun, bukannya dia pandai pujuk so buang karen aje kalau merajuk dengan dia, wahahahahaha…..


This was our wedding cake. My MIL made the fruit cake inside and then we sent it to a cake decorator to do the decoration. At that time, fruit cakes were the only cakes for wedding cakes (well, for my MIL anyway) so sebagai daughter in law mithali ikut ajelah kehendak dia. If it was up to me, I would probablyhave chosen chocolate cake and it if was up to the other half, probably pavlova, hahahahaha…..

p/s the traditional 13th wedding anniversary gift is lace. I wonder what I should get that has lace in it?๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

14 Responses to “”

  1. Flower Says:

    You should get a 2 in 1 gift set.๐Ÿ˜‰. Dua2 dpt merasa.๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ (sakit mata I kenyit2 gini). Happy anniversary lah ye. Lama dah you kawin ye? Semoga lama lagi berpanjangan.

    Utk I my wedding anniversary date senang nak ingat. 9.9.99. Kalau lupa jugak tak tau lah. But since both of us not the pressie type or yg suka2 celebrate2 birthday, anniversary ke apa, dia tak bagi pun I tak berapa kisah asalkan, bila 1I pend duit utk bershopping sakan hari2, harap jgn complaint. Kalau dia tak beli or lupa beli, I boleh gi kedai beli sendiri. Lagi best. Me not sensitive one.๐Ÿ™‚

  2. Flower Says:

    1I pend = spend. Silap type jap.

  3. azah Says:

    My 22nd anniversary berlalu seperti mana yg 21 tahun yg lain…tak ada apa2..kalau ckp dgn hubby dia akan ckp, alah beli sendiri coz kalau dia beli pun I bukan suka..memang pun hehehe kami punya taste berbeza..sangat2…so layan diri sendiri jer lah drp ckp yg sudah tau jawapannya…

  4. Mrs.FHM Says:

    Happy anniversary in advance….
    suka sgt tgk blog nih sbb ada masakan yg sedap2 dan 2 budak perempuan yg comel sangat…..

  5. moon Says:

    Happy anniversary cik lemon!!

  6. Shafidah Shamen Says:

    LG..happy anniversary! congrates!

  7. Rhapsody Says:

    LG..happy anniversary..we usually exchange money..hahaha..then beli hadiah masing-masing…and usually I yg selalu lupa dates..hubby yg akan tolong ingatkan..

  8. Azita Says:

    happy anniversary LG! Love to see your little misses. very cute!!

  9. masz_73 Says:

    happy anniversary in advance LG & TOH..semoga dimurahkan rezeki dn dipanjangkn jodoh hingga ujung nyawa..amin..๐Ÿ™‚

  10. Yours truly Says:

    Happy Anniversary..sama la kita..13 yrs gak..he..he..

  11. CikMin Says:

    Hepi Annivesary LG…moga bertambah rezeki you sekeluarga..bila nak tambah family member?

  12. lemongrass Says:

    Wahkahkahkah mallan,
    naik sakit mata u kenyit nya,hehehe. I ingat pun nak beli s’thing lacy for me but rasa rugi aje sbb pakai kjap dah kena bukak๐Ÿ˜‰, hahahaha. my hubby pun lagi suka klu I pergi shops sendiri beli hadiah for me sbb dah gerenti I akan suka right๐Ÿ™‚. Sangat lah senangnya nak ingat your date kan!

    Azah,
    tu lah, my hubby pun mcm yr hubby, dia lagi suka klu I pergi beli sendiri๐Ÿ™‚. Tak payah dia pening2 fikir.

    Hi Mrs. FHM,
    thanks for the wish and sbb sudi singgah sini๐Ÿ™‚. I dah lama tak letak entry food kan? Maybe tonite kot๐Ÿ™‚.

    Hi Moon,
    thanks for the wish๐Ÿ™‚.

    Hi Fidah,
    Thanks for the wish. Nanti I nak gi shopping sakan for the present masa post Xmas sale, hehehe. You pun pegi shopping sakan tak nanti?

    Hi Jue,
    lagi senang kan mcm tu, pastu kita pergi lah sendiri beli apa yg berkenan di hati, hehehe. Lah, I ingat I sorang yg slalu lupa dates ni๐Ÿ˜‰.

    Hi Azita,
    thanks for the wish๐Ÿ™‚.

    Hi Masz,
    thank you so much, Amin……

    Hi eenza,
    thanks so much. You pun dah 13 tahun lah ye, kjap aje kdg2 rasanya kan!

    Wahkahkah CikMin,
    soalan cepumas, hehehe… Rasanya dah cukuplah 2 aje ni. Dah tua2 ni I love my night time sleep more, hehehe

  13. Liasari Says:

    LG,
    something lacey? hehehe lace G-string lah kot!! ๐Ÿ˜‰
    happy anniversary 2 u… 13yrs! wow. lama tu hanimun puas2 baru dapat miss 9…๐Ÿ˜‰

  14. lemongrass Says:

    Hi Lia,
    hehehehe, I don’t like G-string sbb melekat aje I rasa, wahkahkahkah. We all memang tak nak anak awal2 kawin sbb nak enjoy each other first lah konon nya๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: