Hari ni not in the mood to berceloteh panjang2 so just nak letak gambar our dinner tonite.


Grilled lamb chops marinated in balsamic vinegar, mint, garlic and olive oil. Then makan with cheesy bread, baked sweet potato and sauteed cauliflower n carrot. Masa dah letak everything on the plate, baru perasan yang the colour was very orangey. No green things at all. Nampak macam tak healthy pulak bila takde greens ni eventhough ada sayur carrots n cauliflower, hehehehe. The other half said our dinner tonite really reminds him of Autumn colours. Takpelah, I’m 1 Season too early, hahahahahaha……

3 Responses to “”

  1. Intan Rosnitta Says:

    Your hb tu ada je komen dia… autumn color, etc. Tapi oklah kan… nak ambil hati u yg not in mood tu!

    Hehehehe

    😀

  2. ain Says:

    my son suka sangat ngan lamb chops. tak pernah buat lg..main beli je.

  3. lemongrass Says:

    Intan,
    My hubby tu lagi suka klu takde benda2 yg kaler green kat atas pinggan dia. Tu yg dia lagi suka klu Autumn colour banding dgn Summer colour, hahaha…

    Ain,
    We all jarang mkn lamb chop ni, maybe once a month kot. Bukan susah nak membuatnya tp I tak minat sgt tu yg jarang masak, hehehe. Hubby n anak2 suka lamb chop ni🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: