I had a funny dream last nite. I dreamt that I was in Malaysia and suddenly my sister, Along, said to me, “eh, cepatlah, mana barang2 we all yang you bawak from Oz?“. Along ni memang macamni, kalau I balik M’sia for hols, the list of things that she wants me to get for her kadang2 panjang berjela but ada lah a few things yang memang tak boleh tinggal kena belikan for her or else surenya dia akan merajuk panjang, hehehe…

So, anyway, in that dream, I pun pergilah masuk bilik to get their presents and then this was where things went funny/strange. Dalam bilik I tu cuma ada 2 suitcases aje and medium size pulak tu. People who know me and yang memang selalu ditugaskan ambil I kat KLIA will find this very funny as well. Sepanjang2 I bermastautin kat OZland ni and setiap kali I balik M’sia for holidays, I memang tak kan travel light at all. We will always have with us, 2 big suitcases, sometimes 1 big and 2 medium sized suitcases, 1 big box of goodies and 2/3 big handluggage! Ini when I’m travelling with the Little Misses aje without the Other Half. Kalau the Other Half ada sama, lagilah banyak barang yang we all bawak, hehehehehe.

Then, bila I bukak the suitcases, I found out yang I’ve forgotten to buy most of the things that Along asked me to buy and I’ve forgotten to pack a lot of things for the nieces. But this wasn’t funny anymore, this was SCARY!!!!! You tau lah I kan, the Queen of lists, everything yang I nak beli or tasks to do will be listed down on my “to buy/to do” list and ticked off bila dah completed, so when I didn’t buy the things that they asked for in my dream, surelah way scary and panicky for me kan. Kira dah bertukar jadi nightmare lah kan, hahahahahaha……

So, when I woke up, phew…. lega rasa hati sebab it was just a dream/nightmare and I know I can still rely on my lists🙂. Mahal2 beli tickets kapal terbang and then tertinggal all the presents, tension lah kan! Hehehehe….;-).


Anyway, back to our dinner tonite. I made Phad Thai which is lebih kurang kuey teow goreng lah but Thai version. I dah berapa kali masak Phad Thai ni, either guna ready made phad thai paste or guna paste buat sendiri but so far tak pernah sesedap kat kedai😦. But the last time I ate Phad Thai kat kedai was when we were in Adelaide so lama giler lah and probably I’ve forgotten how it taste like, hehehe. Phad Thai yang I buat entah lah macam takde Ooomph pulak nya. it’s just ‘ok’ not great………. See, banyak gak dishes yang I tak tau masal actually and tak reti2 nak masak, wehehehehe…..

12 Responses to “”

  1. ain Says:

    nasib baik le mimpi je kan, klu tak mau terjerit2 along you tu.

  2. lemongrass Says:

    Kak Ain,
    hehehe, tu lah, lega I sbb mimpi aje

  3. MamaRayyan Says:

    biasenye ape brg yg along u pesan..
    kat sane ape yg soooo famous n sooo sedap yer..

  4. Ms Red Hat Says:

    Dear Mynn,

    I couldn’t wait to fly back next month and nanti i kena “kursus” dengan you what to buy for my kaum kerabat kat Malaysia. nak tergelak i baca about your dream and i have to make sure that i won’t forget my suitcase yang penuh dengan gifts!Letak betul-betul depan pintu so tak boleh lupa.

  5. azIEda Says:

    I had the same fright whenever i was going home.. fear ada saja tertinggal.. and wow your phad thai looks so yummy… cheers

  6. aramis2177 Says:

    Salam kak LG,
    hehhehee….kelakar lak baca mimpi u nih!mmg saspen jer kan kalau betul2 jd lagu tuh!huhuhu….
    anyway…phadthai akak tu still looks delicious….
    oh yer, saya sudah try crustless quiche itu….sedaap..cuma terhangit sket kat bawahnye….kehkehkehkeh…..TQ sis!

  7. lemongrass Says:

    MamaRayyan,
    Along I slalunya pesan chocs, kids clothes n sorbolene cream dr sini.Cream ni kat M’sia mahal sgt2. Berbotol2 dia pesan!

    Salina,
    hahaha, tp mmng betul lah, klu ada yg tertinggal nak belikan present, sure merajuk kan.So, you hv to make sure you’ve ticked off all the things on your list😉.

    Azieda,
    Memang kan,I guess we don’t like to disappoint all our relatives🙂. Phad Thai tu ok lah rasa nya but not wow, hehehe

    Aramis,
    Thanks for trying the quiche, habis tak?🙂. Memang saspen u klu tertinggal all the presents, mau lah my relatives suruh I balik Perth balik to get the presents yg tertinggal, hehehe

  8. izuan murat Says:

    Hehehe..suka baca..n suka tgk mcm2 sis masak..wpon kdg2 simple aje but im sure they’re all delicious n yummy!

  9. lemongrass Says:

    Hi Izuan,
    thanks sbb sudi singgah my blog🙂.Klu tak delicious, takde sape yg nak makan, kenalah Cik Tong yg makan, hehehe…

  10. mrssham Says:

    ni sure nak balik bulan 6 erk?? hehehehe… brand organic earth mama – angel baby

    ni link dia

    http://www.thelilcaliph.com/e-Boutique/index.php?main_page=product_info&cPath=13&products_id=439

  11. mrssham Says:

    ada tak kat sana??? kalo ada leh ushakan herga tak??

  12. lemongrass Says:

    Nana,
    tak balik lah bulan 6 ni, bulan 12 nanti baru balik.Akeem kawin kat Pahang, we all takde lah nanti. Nanti Angah cuba cari ye benda tu, dah lama sgt tak b/feed kan so mmng tak pernah kisah pasal benda2 mcm ni, hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: