Where has my blogging mood gone?

Tuan rumah memang betul2 not in the mood tonite to blog. Nak blog hopping and nak melawat blogs kawan2 yang lain pun not in the mood😦. Sorry lah ye kalau ada sesiapa yang tengah menunggu my entry malam ni. Tengok lah kalau mood I dah ok balik tomorrow nite, I’ll put up a new entry. If masih lagi mood malas, berhabuk lah sekejap my blog…….

20 Responses to “”

  1. CikMin Says:

    uiksss..nape lak ni LG..x pernah2 mcm ni…apa2 pun reason nya..do take care ye..moga u kembali dgn cerianyer..

  2. CikMin Says:

    uiksss..nape lak ni LG..x pernah2 mcm ni…apa2 pun reason nya..do take care ye..moga u kembali dgn cerianyer..

  3. somuffins Says:

    LG, do have a good rest .. tapi I tetap nyebok kat sini.. with or without hadiah, haha.

  4. somuffins Says:

    LG, do have a good rest .. tapi I tetap nyebok kat sini.. with or without hadiah, haha.

  5. ain Says:

    kes biasa ni LG..ada masa kita mmg blank idea. Anyway, take care!!!

  6. ain Says:

    kes biasa ni LG..ada masa kita mmg blank idea. Anyway, take care!!!

  7. MamaRayyan Says:

    SIS…nape nie..
    i of corse tertunggu u upload ur dinner photo mlm nie..
    apepon xpelah ..may be u need pause..
    jgn lupe update nanti k..

  8. MamaRayyan Says:

    SIS…nape nie..
    i of corse tertunggu u upload ur dinner photo mlm nie..
    apepon xpelah ..may be u need pause..
    jgn lupe update nanti k..

  9. jebat Says:

    tapi jangan kasi berhabuk banyak2 tau.. nanti jenuh nak lap:)

  10. jebat Says:

    tapi jangan kasi berhabuk banyak2 tau.. nanti jenuh nak lap:)

  11. hasni Says:

    salam..kak LG..kt dlm mood y sm:-(

  12. hasni Says:

    salam..kak LG..kt dlm mood y sm:-(

  13. Shafidah Shamen Says:

    hahaaa…apa sudah jadi..?? i tunggu ur email niii😀

  14. Shafidah Shamen Says:

    hahaaa…apa sudah jadi..?? i tunggu ur email niii😀

  15. lemongrass Says:

    CikMin,
    tak tau lah tp mmng teramat lah malas nya nak mengupdate, hehehe. btw,I tak sempat lagi nak pos hadiah u tp I’ll definitely pos minggu ni. Sorry ye lambat!

    somuffins,
    hehehe… Memang rasa cam nak baring atas katil baca novel aje…. malas betul🙂

    Kak Ain,
    Tu lah kan, pastu campur pulak dgn malas, lagilah memang berabuk agaknya rumah ni nanti🙂. Thanks for the wish🙂.

    MamaRayyan,
    kdg2 biasa lah kan, malas campur bored campur takde idea, hehehe….

    Jebat,
    bukan setakat habuk, sawang, labah2 semua lah kena lap, hehehe

    Hasni,
    salam, ye ke, jom sama2 menghabuk kan rumah kita, hehehe

    Fidah,
    Malasssss weh….. hahahaha

  16. lemongrass Says:

    CikMin,
    tak tau lah tp mmng teramat lah malas nya nak mengupdate, hehehe. btw,I tak sempat lagi nak pos hadiah u tp I’ll definitely pos minggu ni. Sorry ye lambat!

    somuffins,
    hehehe… Memang rasa cam nak baring atas katil baca novel aje…. malas betul🙂

    Kak Ain,
    Tu lah kan, pastu campur pulak dgn malas, lagilah memang berabuk agaknya rumah ni nanti🙂. Thanks for the wish🙂.

    MamaRayyan,
    kdg2 biasa lah kan, malas campur bored campur takde idea, hehehe….

    Jebat,
    bukan setakat habuk, sawang, labah2 semua lah kena lap, hehehe

    Hasni,
    salam, ye ke, jom sama2 menghabuk kan rumah kita, hehehe

    Fidah,
    Malasssss weh….. hahahaha

  17. Jiya Says:

    berhabuk takpe… kalo kuar bewak komodo! haruuu.. kehkehkeh!

  18. Jiya Says:

    berhabuk takpe… kalo kuar bewak komodo! haruuu.. kehkehkeh!

  19. lemongrass Says:

    Jiya,
    mana ada bewak komodo kat sini, koala adalah, hehehe

  20. lemongrass Says:

    Jiya,
    mana ada bewak komodo kat sini, koala adalah, hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: