Malam ni cuma nak tayang our sempoi dinner, only finger food aje sebab lunch tadi dah makan berat (leftovers from last nite’s dinner kan :-)). Kononnya nak berdiet lah, but I think with the cheesy dip, macam mana nak berdiet kan, hehehe….. Best betul makan2 sambil tengok The Dark Knight on dvd. The Little Misses we all dah awal2 suruh masuk tidur and not to come out at all so we could watch an M movie without them. And the Little Misses pun tau yang they are not allowed to watch the movie with us so seronok tengok citer tadi without any interruption🙂.

Tonite’s food at the ‘movie’, hehehe… chili con queso (or chili with cheese). Makan pulak dengan corn chips, uish memang lah sedap sungguh🙂. Rasa dia yang lemak berkrim and pedas so memang tak menang tangan lah nak dip the corn chips in it.

9 Responses to “”

  1. aramis2177 Says:

    uish…..though it looks simple tapi mmg sangat yummy!esp sambil2 layan movie…..wahhhh…syoknyeeee

  2. ain Says:

    we all pun mmg x bnrkn bdk2 join klu nak tengok movie. lg 1, every movie yg they all nk tengok, akak akan tengok dulu..klu x sesuai..x leh tengok. kartun ok le.

  3. lili11 Says:

    Woih … teringat Taco Bell …

  4. lemongrass Says:

    Aramis,
    tu yg mkn tak hingat tu sbb mata pandang tv, mulut nganga aje, hehehe…

    Kak Ain,
    memang, diaorang pun tau yg cuma boleh tengok G n PG aje. Klu nak tengok M n MA, kena tunggu besar mcm Mummy n Daddy dulu, hehehe…

    lili,
    taco bell kat mana? Kat M’sia ada ye?

  5. mica-tetty Says:

    simple nya dinner..kenyang ke kak

  6. izuan murat Says:

    Adusss perut i dh la tgh lpr…kwang kwang kwang…

    nway, sng je kn, nti sy pon nk try gakla..hubby mst suka nii..dia mmg antu cheese!! he he he.

    Sis Lg ni so creative la…;)

  7. lemongrass Says:

    Mommy Mica,
    kenyang sbb tgh hari tu dah mkn berat so perut tu kiranya kenyang lagi lah.

    Izuan,
    klu sape suka cheese mmng suka lah chili con queso tu.Tapi klu bagi my Abah makan,mmng mau termuntah dia kot,hehehe

  8. izuan murat Says:

    ey, samala my abah pon LG..dia mmg kureng sket cheesy2 food ni..hehe..

  9. lemongrass Says:

    Izuan,
    my Abah klu benda chese ni, tengok pun dia tak nak,hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: