Malam tadi busy betul menguruskan private jet to take me around the world to collect all the awards from my fellow bloggers. Dari maIam tadi I pergi zoomed from one ‘house’ to the next untuk ambil awards. But minta maaf lah ye sebab tak sempat pun nak tegur sapa tuan ‘rumah’, cuma sempat bagi salam n ucap G’day Mate aje before collecting the awards and zoomed again to the next house. Nasib baik lah naik private jets so the excess baggage tak kena charge extra😉. Kalau naik AirAsiaX or Tiger Airways or Jetstar, sure nya lah dah rabak poket I membayar excess baggage fees, hehehehe……

Some of the awards dah berabuk2 pun sebab tunggu I lama sangat tak datang2 ambik, thousand apologies to my friends sebab perangai I yang suka procrastinate ni! But better late than never kan, betul tak? Hihihihihi😉.

Aiseh man, malam tadi terlupa pulak nak tulis ucapan terima kasih yang tak terhingga pada all my blogger friends so I dah edit this post to include the message below:

To all my blogger friends yang sungguh baik hati and generous to give me all these awards, I am very thankful and humbled. Ucapan jutaan terima kasih from the bottom of my heart and semoga ikatan persahabatan ini berkekalan….

 

 

 

But ini pun tak habis lagi kutip semuanya sebab tetiba tengah best2 zoom everywhere, The Other Half woke me up from my deep sleep to bangun mandi. Nasib baik lah tak ter crash tiba2 the jet tu kan, tetiba aje kena kejut bangun😉. Nanti kalau I ada banyak duit lagi in my dreams, I’ll sewa another jet to pick up the rest of the awards ye! Kalau in my next dream, I takde banyak duit, I’ll just sewa kapal laut aje lah so sure nya lah akan lambat giler nak go around the world to collect the awards tu kan, wehehehehehe……..

10 Responses to “”

  1. ain Says:

    ha kauu, sekali pungut..berbaris award! tahniahh!!!

  2. azah Says:

    amboi mengalahkan JLo, angeline Jolie..semua2lah..akak punya award masih hutang lagi kan…

  3. hasni Says:

    hehe
    kak LG
    skali pungut award
    bnyk giler
    huhu
    napa xda gmba makann arini:-(

  4. lemongrass Says:

    Kak Ain,
    wehehehe, ini berbulan2 nya awards tak di angkut.Sekali I angkut, tu yg terus berbaris🙂

    Kak Azah,
    I dah angkut award kat rumah u,pastu bila nak display,gmbr tak keluar tak tau knapa so tak jadi lah nak display.Tp I dah ambik skali lagi so hopefully next time boleh lah di display🙂

    Hasni,
    Mlm tadi mkn nasi goreng aje sbb I malas,malu nak tunjuk,hahahaha😉

  5. littlenailofar Says:

    ush…dasyat nih…
    siap naik jet lg pi amik award..

    banyaknya Kak LG bolot award.
    kalah mawi.hehe…

    akak kena bg ucapan penghargaan macam artis glamer yg slalu menang award tu kak…

    “assalamualaikum semua..(pastu tarik nafas tak percaya menang award). pertama sekali saya nak ucapkan bla..bla..”

    (huhu…tlg akak buat ucapan terima kasih :P)

  6. Shafidah Shamen Says:

    waaaweeeeee..banyaknyerrrr😀

  7. nj Says:

    LG…
    canggih! canggih!…berderet tu. Berbaloi la naik ‘private jet’ tu. Cantik la pulak award-award tu…mana la they all dapat ye??

  8. Aymy with love Says:

    K myn, berapa guni award nie? ni lom kutip sume nie… kalah citer slumdog millionaire yg bolot award kat oscar nie… hehehhe

  9. Ann Says:

    fulamak macam film star gitew! Hehehehe!Walau apa pun mmg best baca blog u..

  10. lemongrass Says:

    littlenailofar,
    best weh private jet I, tak payah pakai duit, hehehe😉. Nasib baik u ingatkan suruh bagi ucapan penghargaan tu, mmng terlupa betul2 mlm tadi nak tulis. Kalah artis glemer kat M’sia, hahahaha…

    Fidah,
    Dah mmng perangai malas kan, skali kutip, sikit nya bnyk ke, hehehe

    Norma,
    Bnyk sgt kan, tu yg kena naik jet nak mengambik nya,hahaha. I pun tak tau dr mana diaorang dpt awards yg cantik2 ni.

    Aymy,
    Kejap lagi adalah reporters yg berderet nak interbiew I tu sbb bnyk beno dpt awards nya, hahaha

    Ann,
    Film star pun tak bnyk mcm ni u, hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: