We went to our long awaited concert last night, finally! It was quite good, very mellow and controlled. What do you expect to happen in a concert for old folks performed by old folks right, hehehe… Lain lah kalau pergi concert Britney Spears ke or Pink ke, memang lah akan ada 100% adrenaline rush during the concert and bangun pagi esoknya sure serak suara kan sebab menyanyi and jerit2 bagai nak giler. Ini pergi concert Simon & Garfunkel, even masa songs yang a bit rancak, people still sat down on their seats sedately and hummed the songs quietly, hehehehe. Nasib baik lah I tak tertidur during the concert, sure lagi haru kan🙂. But it was good fun going out together without The Little Misses (which we haven’t done for quite some time now), unfortunately, we all terlupa nak bawak camera so tak dapat lah eden nak ambik gambar the 2 ‘heartthrobs’ on stage tu, hehehe. And thanks to Sheri n family for looking after The Little Misses, lepas ni boleh buat lagi kan, hehehe🙂.

And semalam was The Little Misses’ last day of school. I managed to take some photos of them with their classmates. Miss 5 had a pyjama party so semalam she went to school in her pyjama dress complete with dressing gown and bedtime socks and slippers and a pillow🙂. It was really cute tengok all her classmates in their PJs.

DSCF6279

Miss 10 and her best friend yang nak pindah tu.

DSCF6283

With her class teacher yang nak balik Sabah for good.

DSCF6284

DSCF6287

Kalau I jadi cikgu, tak larat I nak teach these cheeky kids🙂. And can you imagine having all these kids at your house for a sleepover? Wahhhh, sure awal2 dah nangis, hahahaha…

10 Responses to “”

  1. zdiana Says:

    cutenyer diorg ngan pyjama sekali…

  2. afid Says:

    sumenye menyengih tunjuk gigi..ha3

  3. 3E Says:

    Kak LG….tgk ur Alya teringat my Edelyn….all the kids so cute in pyjama…

  4. Wanida Says:

    so cuteeeeeeeeeeeeeee….seronokla tgk bebudak nih…

  5. ain Says:

    mesti fantastic the concett kan..???
    akak pun lebih suka tengok concert yg 'aman damai' dr concert yg 'huru hara'.hehe

    psst…comei2nya bdk2 tu especially the girl with pink reben on her hair!

  6. fazlinil irma Says:

    akak…kalau sy sukanya kalau dpt sleepover dgn dorang..mahunya mintak 3H2M..ekeke..

    ee…geram..geram…sukala tgok budak2 sekolah mix ni..mcm2 rupa ada…

  7. lemongrass Says:

    zd,
    cute kan bila sesekali buat pyjama party at school ni🙂. Kalau skolah kat M'sia buat mcm ni end of term, best jugak kan, hehehe

    Afid,
    I suruh diaorang 'smile',pastu semua pakat menyengih🙂.

    3E,
    nanti lah bila I balik M'sia, mesti jumpakan diaorang berdua and ambik gmbr sama2, sure kata adik beradik kan🙂.

    Ida,
    Best kan school kat sini ada buat end of term parties mcm ni🙂.

    Kak Ain,
    It was really good for 'old fogies' like us, hehehe… Aman aje tengok concert tu, tak payah nak terjerit2, hahaha.

    Irma,
    wahaha..larat kamu nak layan bebudak ramai2 tu! Klu I ,mmng dah awal2 surrender, tak sanggup weh, hehehe

  8. Ayu Says:

    salam k.min…

    bestnya dorg ada pyjama party.kiut miut lak tu.geram je tgk nak2 yg dok hujung sebelah kanan tu.rasa mcm nak cubit2 je pp dia.dia marah tak klu kita cubit pp dia?

  9. plug2pin Says:

    most of girls pakai pink..hehe
    obvious sblh kanan lebih pink dari sblh kiri

  10. lemongrass Says:

    Ayu,
    Zahra tu klu orang dia tak kenal, dia geli sikit klu orang tu pegang muka dia, hehehe…

    Plug,
    biasalah kan girls ni, asik2 pink aje! hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: