Lepas sahur tadi, pergi merayau sekejap se antero dunia sementara tunggu Subuh untuk mengangkut kad2 ramadhan yang tercicir hari tu. Kali ni tak guna lori, guna tikar terbang Aladdin😉.

Terima kasih yang tak terhingga dengan ingatan tulus ikhlas dr kawan2 bloggers semepna bulan yg mulia ni.

kadramadhan-alongroz             kadramadhan-halen     

Kad dari AlongRoz, Mummy vogue kat S’wak             Ni dr ‘jiran’ dia, Halen kat Sabah

kadramadhan-ara                          kadramadhan-fatinz

Kad dr Ara yg suka sgt2 pink                              Kad dr Fatinz, Mama pada 5 puteri

kadramadhan-hana                  kadramadhan-hunny

Kad dr Hana, Mak Yung kat Jepun nun              Kad dr Hunny, tokey biskut raya kat Puchong

kadramadhan-ika        kadramadhan-KakInaKL

Kad dr Ika, minah Siam+Jawa+Jepun                 Kad dr KakInaKL, yg suka jumpa bloggers🙂

kadramadhan-kakIta         kadramadhan-kakIta2

Kad dr Kak Ita yg sambut Wedding Anniversary dia hari ni…

kadramadhan-pniena                       kadramadhan-sweetlily

Kad dr Iena yg suka menulis                            Kad dr Sweetlily, tokey kek kat Johor

kadramadhan-ros       kadramadhan-nannie

Kad dr Ros, tokey roti kat Jepun                    Kad dr Nannie yg terer giler menjahit

Tikar terbang nak kena pulangkan sekejap lagi. kalau ada kad ramadhan yg datang lagi lepas ni, nak sewa apa pulak ye?😉 hehehe….

9 Responses to “”

  1. mica@tetty Says:

    selamat puasa kak lg..ape plan tok berbuka nanti..kat msia ni hujan la..mesti bazarr kurang ade kot hehehe

  2. arapink Says:

    sewa tongkang lak kak min…kekeke.

    suker lah pink, mcm baju2 ur little misses..hehhe

  3. KKPL Says:

    Hi LG,

    Selamat berpuasa di Ramadhan ini….Enjoyed the video of yr kids very much!!! How Sweet!!

    KKPL

  4. lemongrass Says:

    Mommy Mica,
    selamat berpuasa utk you jugak. Tahun ni puasa ke tak? Dah habis loya2?

    Ara,
    sewa tongkang nanti kan, oran gingat kita pendatang haram pulak, hahaha…
    Girls kan mmng ramai suka pink🙂

    Yat Maria,
    Selamat berpuasa to u n family as well.

  5. Ayu Says:

    k.min….ayu pun mcm akak gak,ada lapang je pi kutip kad kat umah org.bagus gak…at least t'hapdet blog ayu.klu tak tu b'sawang la gamaknya sbb nak tunggu ayu post gmbr projek ayu ntah bila agaknya

  6. lemongrass Says:

    Ayu,
    hehehe… rumah Ayu tu mmng berswang betul, cepat lah update projects. Raya dah nak dekat ni so kenalah hias rumah sikit2 kan dgn project decopek tu, hehehe

  7. ain Says:

    banyaknyaaa..semlm dh satu trailer..hari pun sama gak…dasat2!!

  8. arapink Says:

    biarlah haram..janji muatan lebeyyy…kekeke

    kos pon mcm murah sket. lebih2 tu leh ah kita beli buluh lemang..hehehhe

  9. lemongrass Says:

    Kak Ain,
    ada lagi ni nak kena ambik tp tak payah pakai trailer dah, hahaha

    Ara,
    Memang lah kos murah pakai tongkang, cuma kena banyak2 doa lah supaya tak tenggelam tgh laut tu, heheheh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: