Adehhh, nak tergelak pun ada, nak terbeliak biji mata pun ada tengok berapa ramai orang yg sedang melawat kat my blog. Tadi masa I gi tengok my blog, there were 26 other guests tengah melawat my ‘rumah’ ni sama! Kalau rumah betul lah, memang tak cukup kerusi lah I nak bagi kat semua tetamu2 tu, adalah yang kena duduk atas rugs and carpets aje, hehehe… And memang tak cukup gelas and pinggan lah nak buat jamu the visitors. Nasib baik tengah bulan puasa so pheww, lega I tak payah bagi hidangan apa2, wahahahahaha… Tapi tak lah sehebat n seramai tetamu masa kawin Mawi ngan Ekin kan😉. Perasan glamour sekejap, hikhikhikhik…

Sorry lah ye pada yang tak dapat tengok the bean counter pagi tadi. Tak tau lah kenapa, but the link to the counter site kadang2 down for a few hours. Maybe masa tu diaorang tengah upgrade their website kot, so tu yang link tergendala sebentar. Nasib baik it was back up again by lunch time, kalau tak, sure ramai lagi yang mengamuk sebab tak dapat tengok counter tu😉. Oh and untuk sesiapa yang tak perasan kat mana I letak bean counter tu, you just have to scroll down and it’s on the Left- hand side under all the award pictures. You still have a few more days to get to that lucky number so tak payah tekan refresh button tu for the time being, tunggu dulu, hehehehe…..

Anyway, we all berbuka puasa hari ni dengan nutella croissants, buah melaka, mee goreng with crumbed chicken n fries. Miss 10 and Miss 5 mintak macam2 for the kuih tapi I malas betul nak buat so I sapu aje nutella kat croissants n bakar, senang cerita, hehehe… Tapi I buat jugak buah melaka for The Other Half, sian kat dia pulak kalau takde kuih untuk dia🙂.

DSCF6953

Dah nak habis the buah melaka, baru I teringat nak ambil gambar🙂. Balik2 kuih yg sama aje kan I ni, hehehe… I tak kisah, as long as my family loves them🙂.

DSCF6955

Sempoi aje kan our Iftar menu. I takde mood nak masak malam ni🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: