Sempena nak Raya ni, I nak buat cabutan pengunjung bertuah again. Dulu I buat masa 10 000 and 100 000 visitors. Kali ni nak buat nombor lain dari yang lain sikit. Nombor dah pilih tapi hadiah tak pilih and tak beli lagi, hehehe… Takpe, I like shopping so to shop for the present will be a fun thing to do kan๐Ÿ™‚.

Ok lah, let me tell you the lucky number for the lucky visitor:

234 567

Kepada pengunjung bertuah yang ter happened to get that number, please, as usual lah kan untuk membuktikan kesahihan nombor bertuah itu, print the screen or take a photo of your pc screen at that time or do whatever you can to keep the proof. But I want a photo of the whole screen ye just to make sure that it’s my blog yang you all tengah tengok tu with that number, hehehehe.

Then, put a comment on my chatbox and I’ll give you my email address so you can email me the proof of nombor bertuah itu.

Senang kan! Bukan nya susah nak dapat hadiah ni, hahahahaha….

Psssttt….. Kalau hadiah bagi biskut Raya boleh tak agaknya ye?๐Ÿ˜‰

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: