I’m just flabbergasted (I love this word) and flummoxed (I love this word too) with the response I got from the lucky visitor competition. I boleh terbayang macam mana perasaan Mawi n Ekin bila dikerumuni peminat2 masa wedding diaorang sebab that’s how my blog must have felt like tadi, wehehehe…. Tetiba aje jadi blog sensasi masa kini😛.

I dah suruh Sue n Ara jadi pak guard tak bergaji jaga pintu ‘rumah’ I tadi ni, tapi maybe sebab diaorang jaga lemah lembut kot dengan suara lemak merdu (or maybe sambil tidur sebab penat puasa:-P) tu yang buat berpusu2 orang datang melawat rumah I tadi di saat2 genting. Nasib baik lah I ikut cakap the Third Little Pig yang bina rumah dia dari batu so walaupun berpusu2 orang datang and walaupun the big bad wold huffed and puffed, rumah I especially pintu I tak roboh, hehehehe… Terkejut betul I bila bukak pintu rumah ni tadi, tetiba ada one time tu sampai 50 guests tercongok depan rumah I. Kelam kabut I tutup pintu balik, seriau I tengok ramai2 orang kat luar rumah, hehehe. Entah2 pak guard2 tadi pun terkejut tengok ramai sgt orang agaknya🙂. Pastu nak jadi cerita, I dah suruh pak guards tak bergaji tu jual tiket 1 by 1 and tulis nombor lain2 kat tiket2 tu tapi mesti ada orang jual black market tickets agaknya sampai berduyun2 visitors dapat nombor tiket yang sama🙂. Taubat I tak nak buat competition lagi lah macam ni, hehehehe……😉.

I think this was what happened, yang membuatkan more than 1 person who got the lucky number. Since my counter tu is a unique visitor counter, this type of thing can happen. I pun tak tau macam mana nak explain the phenomenon but I’ll try my best to explain it. I think (correct me if I’m wrong), cuma seorang saje yang sebenar2nya yang arrived at that precise moment at the lucky number of 234 567. But if let’s just say they were 15 people who were already looking at my blog at that time and they hit the refresh button, the didn’t get counted as a new unique visitor so the actual number on the real counter didn’t change. But they would have seen on their PC screens the most recent unique visitor number which was 234 567. So, tu yang boleh ramai visitors dpt the same number. Did I make sense? Boleh faham tak my explanation ni? I don’t know how else to explain it…

Dulu masa I ada the old bean counter, yang bila tekan butang refresh pun dapat tukar number, incident like this will never happen. Tapi asik hilang aje pulak counter tu sebab tak dapat accept heavy traffic. This new bean counter is very good with heavy traffic tapi can give out the same number so many times, hehehehe. I think since dah takde competition, I’ll change my counter back to the old one🙂.

So, as it is too complicated (which translates to taking too much time to investigate 1 by 1 and I don’t have that much time sebab dah nak dekat Raya kan🙂) for me to ascertain who’s the legitimate/ actual unique winner, I have decided in consultation with The Other Half to award it to everyone who has emailed me the correct appropriate proof at lemongrass@y7mail.com . But we’ll judge it whether the photos are genuine or not ok! And since it’s going to be quite a lot of people, I won’t be able to post the gift straight away because the postage cost will be exorbitant🙂. Nanti harga stamp lagi mahal dari harga barang nya, hehehehe…. So, I have to find a way to get it across to M’sia so my crony kat M’sia boleh tolong pos kan untuk I. This might take a while which I hope the winners out there won’t mind. But don’t worry, I won’t forget.

Congratulations to the lucky winners. What a nice way to remember 09/09/09 on my blog🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: