I’m so upset cos I’ve got a zit/pimple the size of a lighthouse on my cheek. The Other Half kata, tak payah pasang lampu tengah malam pun still terang benderang in the room thanks to my zit yang glowing tu, hehehehe. It’s so irritating sebab masa I muda2 belia dulu, I didn’t have zit problems, probably in a year I dpt 1-2 zits aje. But since dah meningkat umur ni, I’ll have it once every month or two kot and yang saiz besar tu pulak. Cukup menension kan jiwa! Doesn’t matter how well I clean my face and doesn’t matter what cycle of the month it is and doesn’t matter what I eat or don’t eat, bila dia nak keluar, dia akan keluar dengan bangganya. And jenis yang tak makan saman dgn pimple cream pulak tu, it’ll only go down when it’s ready🙂. It’s probably my hormones playing silly billy in my body yang membuatkan jadi begini. Kulit tua tapi perasan nak jadi teenager agaknya, wehehehe….

Tonite we all sambut Iftar at The Little Misses’ school with a lot of other parents and all the teachers. Tapi it wasn’t a good nite for having Iftar kat luar sebab it was raining non stop and windy pulak tu so memang so cold lah. Next year baru lah the hall will be built, baru lah boleh merasa protected from the elements. And everyone kena bawak pot luck so I bawak mee goreng and kek coklat ( yang paling senang and yang gerenti dimakan orang, hehehe). The tables were all covered with loads of food from so many different countries. Western, Asian, Middle Eastern, African, semua ada. Ada yang sedap but ada gak yang tak sedap kat tekak we all but sedap kat tekak orang lain lah, hehehe. But, biasalah kan, tak kan lah I nak ambik gambar all the food, adalah yang pandang I lain macam aje nanti🙂. But I adalah ambik gambar The Little Misses and The Other half and the background . So, layan aje lah gambar2 ni ye..

P9110824

Miss 5 in the car on the way there. Tengok lah sikit nya gelap ke kat luar tu, padahal belum maghrib pun lagi. SHe was all rugged up in her beanie and scarf🙂.

P9110825

Tikar dah bentang untuk solat Maghrib berjemaah lepas berbuka dgn dates and drink. Cuma ada partition aje between the guys and girls, ye lah kan, makeshift nya tempat sembahyang kan.

P9110826

P9110828

People berkerumun keliling the tables laden with food🙂.

Ini pulak gambar The Little Misses and Daddy mucking around lepas semua kekenyangan makan, hehehe….

P9110830

P9110831

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: