Seperti yang dijanjikan, tayangan perdana video clip lagu raya terbaru di pasaran (Aussie  style cover version of lagu Saloma ‘Selamat Hari Raya’).  Pasti kan sape yang nak beli album ni, beli yang orginal bukan cetak rompak nya version tau. And sape2 yang teringin nak sign up artist2 cilik ni untuk record lagu for them atau nak jadi agent diaorang, kena contact Mummy and Daddy diaorang dulu🙂. Bayaran bisa di atur, wakakakaka…..

And kalau sape yang gelak mengekek2, mengilai2 guling sampai sakit perut or ada yang sampai contraction nak bersalin bila dengar lagu ni, we won’t be held responsible tau!😉.

 

Minta maaf lah ye sebab terlambat pos video ni, berkurun I menunggu dia upload kat blogger! Dari tak mengantuk, terus tersengguk2 menunggu. Padahal, bukannya panjang mana pun video clip nya tapi sikit nya lama ke ambik masa. Blogger ni memang lah tak larat I kadang2, bercinta dibuatnya…. Then, tak larat menunggu, I pun masuk tidur hoping that it would have been uplaoded by morning time. Bila I bangun pagi ni, tengok ada error uploading pulak so the waiting last night was all a waste! Aggggggggghhhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!! Geram nya lah kat stupid Blogger ni! Hmmmm…. So, I had to do it through youtube pagi2 tadi sebelum pergi Masjid. Balik Masjid baru sempat nak publish.

Hope you enjoy this little video from all of us her in Perth, dedicated especially to the readers of my blog.🙂

And dikesempatan ini, kami ingin mengucapkan:

Happy Eid Mubarak to all muslim readers of this blog. May we have a wonderful and joyous eid celebration this year. We ask for forgiveness from every one for any wrongdoings, intentionally or not.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: