What a wonderful Eid celebration we had this year. Even though it’s not as meriah and as hectic as a Malaysian Raya, it was still joyously wonderful. I guess I’m so used to celebrating Raya at a smaller scale that when I went back to Malaysia for Eid, I found it a bit too hectic and too full-on for my taste, hehehe….

And since I’m still feeling bloated and full from eating too much since semalam, I won’t membebel lebih2 lah ye so I’ll just letak gambar aje lah ye of what we did semalam n hari ni.

Semalam, we went to Rockingham mosque untuk solat Raya. This was our first time pergi the mosque for Eid celebration. Memang terasa macam kat M’sia aje because there were so many Malays kat situ, hehehe. And the food spread after the solat was so sedap as well, The Other Half makan macam tak pernah jumpa Malay food🙂. Segala macam rendang ada, segala macam nasi ada, segala macam kuih ada, segala macam lauk pauk ada, it was heaven for perantau like me, wehehehe… Then we went back home and terima tetamu the whole day before going out to Sheri n Hafiz’s for beriani dinner that night. Lepas tu, by 9 malam, semua dah tertidur kepenatan. Kalau kat M’sia, masa tu masih makin rancak terima tetamu kan🙂.

DSCF7062i

We totally forgot to take gambar Raya family apart from this. Busy sangat makan and berborak2 kan so gambar tu. Ini pun thanks to Salina tolong ambilkan gambar, kalau tak, memang takde langsung lah🙂. Btw, we all memang tak pernah pakai baju raya sedondon since ever, tu yang macam2 kaler ada, hehehe.

DSCF7058

The Little Misses after Solat Raya masa tengah menjamu selera.

DSCF7056

Beramai2 menjamu selera in the hall kat masjid tu.

DSCF7065

Ini lah my kuih muih Raya. Tengok lah my bekas kuih Raya, macam2 jenis ada🙂. I seperti biasa totally forgot to buy the bekas kuih again this year so on Saturday tu, baru lah kelam kabut selongkar my storage area cari bekas2 yang sesuai untuk isi kuih, hehehe… But 3-tier cake stand tu benda wajib yang kena ada on the table, baru lah nampak canggih sikit kan my kuih muih display tu😉.

DSCF7069

The cakes yang I buat untuk Raya. Baklava, kek batik and fruit cake. I know kek batik I tak cantik sebab I tak pandai potong, hehehe..

I terlupa langsung nak ambil gambar lauk pauk yang I masak untuk Raya….

Then, hari ni pulak since The Little Misses’ school still cuti Raya lagi, we all pun ambik cuti from work so we could spend the day with them and jalan2 kat city sambil beraya at Salina n Muzaffar’s house for lunch.

Some photos we took at the city.

DSCF7079

Hmmm….. maybe she could have found a more gorgeous boyfriend?

DSCF7090

Miss 10 and Miss 5 at their favourite games shop. Miss 10 and Miss 5 both have crushes on the guy standing next to them since they started painting the models, so cute, hahaha….

DSCF7095

Hari Raya pertama aje lah we all akan beria2 pakai baju kurung n what not, lepas tu, takde lah, hehehehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: