It’s going to be Miss very-soon-to-be-6 birthday in a few days time. This year we all tak buat birthday parties for The Little Misses yang jemput their friends sebab didn’t have time to organise it. So, we are doing something different this year, we are taking The Little Misses to a circus as a birthday present. Birthday adik tapi kakak pun dapat pergi sama🙂. Tomorrow night, we are going to the Moscow Circus (not the one in Russia ye, just the one at Langley Park here in Perth🙂). Banyak lah duit we all nak pergi tengok Moscow circus in Russia! The Little Misses are so excited tak sabar2 nak pergi (sebenarnya Mummy and Daddy pun excited abis tapi tak lah over kan). I pun excited sebab I ingat nak bergaya with my knee-length boots and a dress to the circus. Apa lah pe’el kan, pergi circus pakai dress and bergaya abis, hahahaha… Nak buat macam mana ye tak, we all ni mana lah ada can nak bergaya slalu2 ni and keluar malam slalu2 ni so when there’s even a tiny bit of opportunity to bergaya, I might as well grab it ye tak😉. Tak kisah lah walau pun cuma untuk pergi ke circus sahaja, wakakakaka….. Sekali sekala nak jadi yummy mummy apalah salah nya kan ;-)…. Kalau I look good in it, I’ll tayang kat blog eh, kalau tak, I simpan in my picture folder aje lah alamatnya, hikhikhikhik….

But yang semestinya I nak tayang is our dinner tonite, Fish n chips… I slalu will oven bake my chips tapi malam ni I teringin sangat nak makan fried chips/fries. Like The Other Half said, eating fish is good so who cares if the fish is deep fried or not, hehehe….. Since I had to fry the fish anyway, I pun goreng lah jugak the chips. Waduh waduh, memang enak banget makanan goreng2 ini kan!

DSCF7216

How much does a plate of fish n chips cost at the fish n chips restaurants sekarang ni ye? Dah lama betul we all tak beli fish n chips ni…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: