My N3 tonite is not going to be about us or about our dinner but about a special book written by a special person (ni kira N3 mempromosi buku lah ni, hehehe). The author kata since blog I ni popular (wahahahaha) so kiranya a very good medium lah for her to promote her book. Wei Sheri, I won’t be held responsible tau kalau because I promote your book tetiba the sale terus jatuh merundum! But I really hope and pray that the sale of this book will suddenly skyrocket lah kan (then bolehlah you belanja I makan, hehehe).

This book is a children’s book but very educational as well. It’s titled “Nabil and Puteri Nutrisi” and it’s in Malay. Ini gambar front cover of this book. The author is the tuan rumah of this blog.

sheri'sbook

I’ll just write down the synopsis ok…

“Mengisahkan tentang seorang budak lelaki obese berusia 12 tahun yang bernama Nabil. Nabil amat gemar makan sehingga menyebabkan dirinya menjadi obese. Nabil sering diejek oleh rakan2 sekolah nya yang lain kerana keadaan fizikalnya yang gemuk dan tidak mampu berlari seperti orang lain.

Walaupun telah dinasihati oleh ibubapanya, Nabil tetap mengambil makanan yang tidak berkhasiat dan mengabaikan kesihatan dirinya sehinggalah pada suati hari Nabil bertemu dengan seorang puteri cantik dari planet asing bernama Puteri Nutrisi. Puteri Nutrisi didatangkan khas dari planet ini untuk membantu Nabil menguruskan badan dan megamalkan gaya hidup yang sihat. Puteri tersebut banyak menasihati Nabil tetapi Nabil tetap berdegil. Puteri Nutrisi juga turut membawa Nabil ke masa depan  dengan harapan Nabil akan insaf dan berusaha untuk mengubah dirinya menjadi lebih sihat.

Apakah yang berlaku seterusnya? Mampukah Puteri Nutrisi menasihati Nabil supaya mengubah tabiat pemakanannya dam mengamalkan gaya hidup sihat? Atau adakah Nabil tetap meneruskan sikap degilnya dan tidak mengendahkan segala nasihat Puteri tersebut?”

Was that the longest I’ve ever typed in Malay? Terkejut sekejap jari jemari I menaip perkataan2 melayu😉.

So, to everyone out there, please have a look at this book and buy it for your kids, your nieces, nephews, anak sedara sepupu, cucu sedara, cucu sendiri, anak jiran sebelah rumah and sesiapa saje lah ye. Sebab ini salah satu cara our kids learn about healthy eating and exercise. If they start young, it’s much easier for them to learn kan. I think you can get it at any book stores in M’sia. But if you want further information about the book, you can ask the author yourself at her blog ye. No, tukang promote ni tak dapat royalty ye apa2, hehehe….

And since I’ve promoted Sheri’s book, The Other Half said to me, “When are you going to promote my book then?” Lerr, merajuk pulak dia sebab I tak promote his book, hehehe. Actually kan, I should promote his book jugak kan sebab if he gets the royalty, I’ll get the habuan jugak! Ye lah, duit dia duit I, duit I duit dia, so kalau lagi banyak buku dia get sold, lagi kaya lah I which means lagi best lah I nak pergi bershopping, wahahahhahaha……

Nanti2 lah I promote his book. Sure nya ramai kan accounting students out there…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: