I borak2 dgn my Mak I tadi about this upcoming wedding in December. I asked her to selongkar my lemari kat her house to search for a green baju kurung for me to wear on that day. I said to her yang if I’m not mistaken, I ada baju kurung sutera in green which I’ve put away somewhere. Baju ni last I pakai probably 13 tahun dulu kot masa I graduate and masa Raya after that. My Mak kata, “Entah2 dah kena makan dengan moth or anai2, sikit nya lama tersimpan!” Kalau dah kena makan moth, ada lah yang nanti masa wedding tu pakai baju seksi berlubang2 kan, hehehehe…. Itulah yang susah nya bila duduk overseas ni, macam mana lah I nak cari baju kurung warna hijau kat sini kan! Tu lah, dulu Mak I nak ajar buat baju kurung, I beria2 tak mahu belajar, sekarang kan sendiri yang susah, hehehehe. Kalau I tanya my Mak, pakai dress hijau ok tak agaknya? , you rasa ada tak nanti yang kena jeling?😉 …. Terpaksalah I suruh my kakak or adik or Mak carikan baju kurung hijau for me and terpaksalah I berserah sepenuhnya ikut cita rasa diaorang……

Pagi ni pun I spent it cutting and sewing more pants and the dresses sampai sakit belakang I. So terpaksalah The Other Half jadi tukang urut and doctor tak bertauliah and bagi I half day MC hari ni from further sewing-related activities and from cooking dinner, yeay!!! hahahahaha…. But since I dah masak for lunch hari ni, tu yang dia masak dinner🙂. But I terlupa pulak nak ambil gambar pasta yang dia masak tadi (but gambar lunch yang I masak, I ingat pulak nak ambil gambar, hehehe)..

DSCF7297

Our western lunch today. Croissants with scrambled eggs, sauteed mushroom n tomatoes and smoked salmon.

Tomorrow will be the last day of the school holidays. The Little Misses will go back to school on Tuesday again. They’ve been really good this holiday, they were quite happy playing together without too much arguing or bickering. But I think they can’t wait to go back to shcool again to play and be among their own friends their age🙂. And the next time school holiday comes, we will hopefully be in M’sia already having our long awaited holidays…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: