Another lazy Sunday

Nothing interesting to write today, same old same old Sunday🙂. Since I takde story mory yang menarik, I’ll just letak gambar aje lah ye…

DSCF7355

Our breakfast this morning (breakfast at 10 sebab Sunday kan). Grilled avocado n tomato on toast with banana & berry smoothie. The Little Misses had instant roti paratha insteadt of the grilled bread.

DSCF7363

And tetiba tengah hari tadi I merajinkan diri membuat roti sebab bila pergi ‘rumah’ Ika and Hana, tertarik pulak tengok roti kaler ijo kat rumah diaorang. So, I pun buat roti guna resipi donut I and tambah aje pandan paste, hehehe. Separuh doh I buat bun gula and separuh lagi I goreng buat donut. The Little Misses terkejut sekejap tengok donut diaorang kaler ijo, wehehehe…

Untuk dinner pulak I buat beef, veges n cashew stirfry and seafood tomyam (tapi letak kunyit so kaler dia kuning, hahaha)….

DSCF7365

And now I nak pergi tengok series ‘Border Securities’ on TV. We all ni jarang tengok TV and this is one of the few we watch every week :-)….

One Response to “Another lazy Sunday”

  1. lemongrass Says:

    Nadia,
    dia takde rasa sgt, cuma creamy aje. Babies suka avocado ni sbb rasa dia creamy and tak manis, tak pahit, tak masam. Kiranya mcm makan cream tak bergula lah, hehehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: