Berjumpa kawan2

Hari ni since melepak2 aje kat rumah merelaxkan diri after 3 hari bercuti kat Melaka, I’ll post a few entries today.

It was such a privilege to have met up dengan a few cyber friends during cuti2 M’sia we all kali ni. Memang sangat2 terharu sebab diaorang sudi datang jumpa I and The Little Misses and The Other Half. Kenal pun kat alam cyber aje tapi bila dah jumpa macam dah kenal lama, boleh borak2 bagai🙂. And biasalah kan, bloggers or cyber friends bila dah jumpa, kenalah ambil gambar sama2 so boleh letak kat blog, hehehe

Layan lah gambar2 ni semua ye…

IMG_0718

IMG_0740

Nanae and Lily ni jumpa masa wedding hari tu.

Zana pun datang wedding but I terlupa nak ambil gambar dgn dia sebab tukang ambil gambar tak dapat dikesan kemana menghilang pada masa itu, hehehe.

IMG_0831

Jumpa Kak Ina KL masa dia datang rumah minggu lepas. The Little Misses seronok aje berborak dengan Imran, Firdaus and Ira🙂.

IMG_0965

Ini jumpa Lia masa we all kat Melaka. Sanggup dia datang dari Batu Berendam ke Alor Gajah untuk jumpa I. Pastu kesian dia sebab we all tak dapat nak sajikan apa2 sebab duk kat hotel kan and masa tu dah kemas segala benda. Sorry ye Lia!

Saksikan lah perubahan di pipi saya. Makin lama makin chubby, hahahaha. Nasib baik tinggal seminggu lebih aje kat M’sia ni, kalau tak bukan setakat pipi aje yang makin chubby nanti, perut n peha n lengan semuanya akan naik chubby😀.

Thanks ye kawan2 semua sebab sudi datang jumpa we all🙂.

Esok we all nak pergi jalan2 lagi but just sekitar KL aje. The Other Half ajak gi tidur hotel kat KL and ronda2 KL from there instead of nak ulang alik from kampung. So, malam tadi balik from Melaka, we all pun surfed the net and decided on Duta Vista suite as our tempat lepak2 while in KL. The Little Misses seronok tengok the complex ada swimming pool (tak habis2 dengan swimming pool diaorang!). Hopefully, ok lah tempat ni as a place to sleep and vegetate🙂.

Esok rasanya we’ll be going to KLCC nak naik the bridge and then nak pergi Petrosains. But I’ve been to Petrosains so many times so I told The Other Half to take The Little Misses into Petrosains while I pergi window shopping or duduk lepak2 minum kopi sambil baca novel🙂. Best jugak kan idea bernas I ni, hehehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: