Navy blue shorts but maroon skirt

Another inspection come and gone. Berkemas 1 hari for a 10-minute inspection aje, macam tak berbaloi aje pulak berkemas lebih2 ni, hehehe. As soon as the agent left, The Little Misses terus masuk bilik diaorang and took out their lego box and start spreading all the lego pieces around. Kira memang macam rupa tongkang pecah lah bilik diaorang tadi, hehehe. Nasib baik they were so patient and waited until the inspection’s done bofre making the mess🙂. Mana tak patient nya, diaorang takut Mummy mengamuk sebab sepah2kan rumah yang telah di kemas kan dengan telitinya😉.

Tadi I pergi ke the uniform shop to buy The Little Misses school t-shirts with the school logo on. Masa kat uniform shop tu lah baru I tau yang I’ve bought the wrong colour hats and skirts for The Little Misses, hehehe. Macam mana lah tak confuse kan… Their new school ni pakai top/t shirt kaler light blue and boleh di pakai dengan either shorts, skirts/skorts or long pants. Shorts and long pants kaler navy blue so I pun assumed lah yang the skirt will be navy blue too and the hat will either be navy blue or light blue like the top kan. But betapa lah jauh nya I tersilap! Rupa2nya kaler the skirt/skorts and the hat is maroon!!! Wehehehehe…. Sekolah kat sini memang macam tu, a bit pelik and colorful the uniforms🙂. Hari tu masa I beli was on Saturday so sekolah tak bukak for us to call them to ask about their colours tu yang main beli aje, kan dah silap, hehehe! Takpe, esok boleh pergi balik to Big W to exchange the stuff. I know sekolah bukak lambat lagi tapi I lagi suka siapkan everything awal2 so tak lah kelam kabut towards the end nanti kan.

Oh ye, before I lupa, masa sampai2 aje kat rumah from the airport hari tu, I memberanikan diri menimbang berat I. The Other Half tak berani at first tapi setelah I berjanji tak kan ejek dia or make a big deal about his weight, dia pun timbang lah jugak🙂 (nakal kan I ni, hehehe). And seperti yang telah di sangka, I gained about 2kg balik bercuti 3 minggu lebih kat M’sia. Orang kalau boleh nak lah lose at least 500g/week, I pulak pergi gained 500g/week masa kat Malaysia! Nak naik sikit nya senang ke, nak turun susah gilers…. Takpe, still hasn’t reached 50kg yet so I’m a bit happy about that(ayat skema nak menenangkan perasaan and nak meniupkan semangat nak kurus balik, hikhikhik).

Tapi kalau tiap2 malam makan fattening food pun tak guna jugak lah kan berazam nak kurus, especially our food yang selalunya covered dengan cheese🙂. Tapi malam ni I tak masak cheesy stuff tapi still Western. I said to The Other Half tadi, “hey, let’s put a bet on who’s going to ask for a rice dinner first. See who can last the longest without rice and curry🙂.” The Other Half pun said OK. But then I said to him, as long as I can cook noodles I dont’ mind. Dia kata tak aci lah macam tu sebab dia tak suka noodles while I can live on noodles hari2, hehehe. Sama aje rice dengan noodles tu for him, both asians, hehehe… Kenalah I suruh my brains bekerja keras sikit untuk come up with nice Western recipes for the next 7-10 days macam tu kan to win the bet, hehehe. But then bila I tanya The Other Half, “what about maki sushi? do you consider that to be a rice dinner?” Jawapan dia, “hmmm..maybe not because we don’t eat it like we eat rice and curry.” Banyak betul excuses dia, hehehe…

Anyway, our dinner tonite was bangers and mash (or sausages and mash in plain English) and makan dengan a few sides.

DSCF7795

I masak chicken sausages, BBQ sausages and chipolata sausages tapi sikit2 lah. Then makan dengan mashed potato, garlic bread, caramelised onion, lettuce and corn. The ‘gravy’ for the mash is honey,mustard and garlic.

Esok nak masak apa ye?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: