New things we found in M’sia

A scene that happened in Malaysia a week before we all balik sini masa singgah Pavillion untuk cari makan. I ni jenis yang tak boleh tengok bakery, mesti nak masuk and nak tengok all the breads and buns and cakes yang boleh kasi meleleh air liur kat dalam bakeries tu. Especially the bakeries kat M’sia sebab the buns and cakes lagi lah bermacam2 jenis nya. So, kiranya bila we all balik M’sia and masuk bakeries, ada lah sikit macam rupa orang duk tengah2 Amazon yang tak pernah tengok roti, hehehe. So, this was the conversation that took place at one of the bakeries..

Me to my sister: Wow, look at that bread, it’s so black like midnite and look at the fancy name, charcoal buns.

Miss 6: That looks really nice Mummy, can I have that?

Me: I better ask the baker first whether they have chocolate or coffee in it since it’s so black.

Me(dengan muka confident bertanya): Excuse me, what’s in this bun? Cocoa or coffee?

The baker (dengan muka annoyed sebab kena jawab soalan bodoh from a kampung girl): Neither. Just charcoal.

Me: Eek.. you mean the charcoal as in the burnt wood that you barbecued with?

Baker (dalam hati sure kata, memang sah lah orang kampung first time datang Pavillion): Not wood, bamboo!

Miss 6:I’m not sure if I want to eat charcoal…

The Other Half: I’ll try it!😀.

So, we bought 1 bun only sebab takut rasa dia macam apa aje, hehehe and when we got home, everyone had a small slice just to taste it.

The verdict: it didn’t taste of anything. Tak pahit, tak payau, takde terture yang pelik…   

So, kiranya sama aje macam makan bun lain but glemer lah kot sebab makan charcoal bread, hikhikhik. But I guess kalau you tengah kena cirit birit and then makan charcoal buns ni, sure lega cirit birit you ye tak. Sebab macam makan charcoal tablets lah, hehehehe.

And then, the next day when we went to Tesco, we saw charcoal orange swiss roll. Since at that time, masih lagi jakun tengok charcoal bread ni kan, we all pun terus lah beli😀. But The Other Half kata yang he preferred the charcoal bun sebab ke ‘charcoal’ an nya lagi terasa (but it didn’t taste of anything so I tak tau lah macam mana dia kata lagi terasa charcoal nya itu?).

this was how the swiss roll looked like…

DSCF7768

Hitam dia tu sangat menawan. My Mak kata, entah2 kek coklat yang hitam legam jual kat kedai tu semua letak charcoal agaknya! Ada ke, wakakakakaka….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: