Apa makna mimpi I ni ye?

I woke up laughing this morning because of a very funny dream I had. I was so glad it was just a dream though! But yang funny nya, masa tengah dreaming tu, I could feel myself thinking and saying to myself, “Thank goodness this is just a dream”🙂.

So I ceritakan lah kat The Other Half about my dream. He said, “You are weird…. Other people dream of travelling to wonderful places, doing fun things. You dream of eating rice!”

That was my dream last nite you all. I mimpi mengketedarah nasi malam tadi, hahahaha….

In my dream tu, I was in a room and this stranger had just finished cooking 2 pots of rice and cooking kari ikan (which is not on my most favourite list). As soon as he left the room, I quickly makan nasi and kari yang dia masak tu until habis nasi dalam periuk I kerjakan. After I dah kenyang but feeling so guilty sebab makan nasi orang sampai habis, I tried to quietly leave the room. Pastu pulaknya, masa kat pintu, I dengar dia offer kawan dia makan nasi yang dia masak. The kawan of course lah kata nasi tu dah habis kan. But this guy tak percaya and said yang nasi tu banyak lagi sebab dia tak makan lagi pun, hehehe. I pun cepat2 lah ca alif but masa tu sebab tak nak kena tangkap mencuri makan nasi dia!

Punyalah obsess I dengan bet ni and nak sangat menang sampai terbawak2 dalam mimpi! Wahahahahahaha…..

What do you think my dream is trying to tell me? The Other Half kata yang the dream was telling me yang nampak sangat lah yang I ni akan kalah the bet!😀. Ada ke patut dia cakap macam tu, sedih I, hehehehe…

And since dia cakap macam tu, I mogok tak nak masak malam ni😉. I said to The Little Misses yang I’m going to cook pancakes for dinner, punyalah happy diaorang, hehehe. The Other Half kata he loves pancakes but not for dinner so he offered to cook his own dinner (yeay, seronok I dia nak buat his own toasted cheese sandwich, hehehe). I pulak cuma makan tuna sandwich aje malam ni (konon2nya berdiet lah🙂). Actually, it was quite hot today tu yang malas nak makan berat2.

DSCF7901

So simple and yet so filling🙂.

And I made mango lassi untuk dinner as well. Ye lah, sekarang tengah Summer so tengah musim mangga lah so tu yang boleh buat lassi penuh mangga. Sungguh lah healthy nya sebab ada buah, ada yoghurt, ada low fat milk and ada honey🙂.

DSCF7898

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: