>Hot hot Sunday

>

I’ve finished my basic photography course and the most important thing I learn from that is that if you know how to edit in Photoshop, you can make any photo look amazing! Hehehehe… So, that’s what I’ve got now. Semalam, I’ve downloaded the trial version of Photoshop Elements and if I like it, we are going to buy it and hopefully I can learn to make my photos more mouth watering and have the ‘wow’ factors, hehehe.

On Friday nite, our last session of the course, we were asked to bring some photos that we took using DSLR. And I letak kan gambar The Little Misses at the playground. For me, the photos takde wow factors but when the teacher played around with them using his fancy Photoshop version, terus jadi cun gilers anak2 I tu ala2 models, hahahaha… Ye lah, he’s a professional photographer so all his softwares yang mahal giler nya. Amazing kan what it can do. Lepas ni, boleh lah I pergi edit all photos yang ada gambar I so boleh I tambah boobs sikit, kecik kan saiz my peha and pinggul sikit, bagi waist I kecik lagi, kurangkan wrinkles kat muka tu… Alah, senang cerita, lebih kurang macam Rihanna nya body lah terus! Wakakakakakaka….

Selama2 ni I cuma edit all my photos using Microsoft Office Picture Manager aje. MOPM ni bukannya best sangat pun sebab tak banyak yang dia boleh buat. But selama 2 tahun berblog, ok lah jugak kan my photos, masih boleh membuat people drool over my dinners, hehehe. Can you imagine what I can do to my food photos once I’ve mastered Photoshop? Sure lagi mengancam agaknya ye, hikhikhik…😉. But, nak master the arts of Photoshop tu yang will take practice kan (segala benda kena practice kalau nak pandai kan, hehehe).

So, hari ni since it’s so so hot outside (the forecast says it’ll reach 41C today), I’m going to stay inside under the cool aircond and play with Photoshop all day long😀. Takde sape larat nak keluar in this weather, much2 nicer duduk bawah aircond kan!

Anyway, since I nak melayan Photoshop today, you all layan aje lah some photos yang I took masa kat M’sia yang dah di Photoshopped sikit. I still tak tau nak guna lagi menatang ni so I rasa masih banyak yang lari….

IMG_0970i

IMG_0973i

I belum sempat lagi nak photoshop my photos supaya jadi ala2 Rihanna gitu, hehehehe….

Ini pulak gambar our kuih and my dinner semalam which I used the DSLR (I tak edit guna Photoshop lagi gambar ni). The Other Half kata, dah pergi kursus DSLR, might as well use the DSLR camera untuk ambik gambar all my food kan. Selama2 ni I cuma guna my Fuji Finepix camera aje untuk ambik gambar the food. You all rasa ada beza tak between my gambar yang guna Fuji finepix ni dengan gambar yang guna DSLR?

Psst… Still tak makan nasi lagi but I teringin nak makan laksa penang last nite so I pun buat lah for me. The Other Half kata laksa tu kan buat dari beras so kiranya I dah kalah lah kan. Ada lah pulak!

IMG_1209

Kuih keria…

IMG_1219

Laksa penang I yang tak cukup bahan sebab I buat guna canned tuna aje but still sedap kat my tekak ni hah!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: