>Models nak mogok dah!

>

Jom layan gambar2 orang tengah kemaruk nak guna DSLR ni. Pergi park tepi rumah tu pun sanggup menyusung bag camera🙂. Agaknya orang2 yang duduk kat rumah tepi park tu sure heran sebab 2 kali diaorang nampak I pergi park, 2 kali tu jugak lah I sibuk klick klick. Orang niat pergi park nak berriadah menyihatkan diri, I niat nak practice my new found skills, hahahaha… Misses 6 and 10 sampai tak larat asik kena suruh berenti main kejap just to pose for me. Sikit lagi diaorang nak panggil union boss and nak mogok, hikhikhik..

IMG_1242i

Masa ni muka dah tension aje sebab kena berhenti main bola dengan Daddy for 5 seconds! (tapi banyak2 kali seconds sebab Mummy asik tak dapat the right lighting aje, hehehe).

IMG_1248 

Now you see colour…

IMG_1248i

Now you dont!

Saje je buat black n white ni. Baru lah nampak Miss 6 ni anak jawa kan bila kat black n white, wehehehe.

And ini pulak our dinner tonite, pasta n sausage in ricotta sauce (Pakcik Leggo nya sauce!). We all masih lagi tak makan nasi ni, dah night 19th tak tengok nasi, hehehe. Malam tadi I teringin nak makan kari so I buat kari ayam makan dengan roti jala. Sedap you! Hahahahaha. The Other Half pun terpaksa mengaku sedap jugak lah walaupun tanpa nasi🙂.

IMG_1226

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: