>Transformers, burger and Summer fruits

>

We’ve just finished watching ‘Transformers’ on the ‘big screen’.. Man, it was good🙂. Percaya tak, orang lain dah berpuluh kali watched Transformers, I baru tengok first time tadi, hehehe. Tak dapat tengok kat panggun wayang tapi dapat tengok kat dinding, dah ok sangat2 tu, hikhikhik. Have I told you how much we love our projector?😀. (but Miss 6 calls it rejector instead of projector!).

The movie really brought back my childhood memories watching cartoon transformers on TV. Memang minat giler2 kat Transformers masa kecik2 dulu, siap boleh hafal lagu thema dia lagi, hehehe… Pastu siap gaduh lagi adik beradik sebab gaduh berebut nak jadi autobots yang mana satu, hahahahaha… gelak betul lah😀. But The Other Half tak membesar dengan cartoon transformers ni so dia memang tak tau sangat lah jalan ceritanya. Sian dia kan ;-)….

I can’t borak panjang2 malam ni sebab The Other Half dah panggil to watch another movie. The Little Misses have gone to bed and now we can watch what we want🙂.

Layan gambar our dinner tonite, beef burger with egg (ada rupa macam burger kat gerai kat M’sia tak? hehehe).

IMG_1353 

 

Ini pulak saje nak tunjuk why I like Summer, because of the abundance of Summer fruits. Ada banyak lagi Summer fruits but tak beli pulak tadi. The best would definitely be cherries, so sweet and juicy, tapi season dia quite short so memang kena makan puas2🙂. Next would be white nectarine (yang warna dark red kat atas pisang tu). Ini pun sangat lah sweet and juicy nya. I really really love it! The Other Half loves apricots the most which for me is biasa aje. The Little Misses’ favourites, ikut mood, sometimes mangoes, sometimes white nectarines, sometimes cherries, sometimes lychees🙂.

IMG_1330

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: