>Duck and the girls

>

We had some errands to do this morning so The Other Half took a day off today (and he’s happy sebab he’s having a 4-day weekend🙂). Lepas dah selesai the errand we all pun bawak lah The Little Misses to the park to reduce their boredom and spend some energy in the last week of their school holidays. Esok is Australia Day, we are going to watch the fireworks which they can’t wait to see. We all ni jarang betul tengok fireworks ni so bila dapat tengok sekali sekala, memang lah terasa macam best aje kan🙂. And sambil tu boleh lah I try test cuba my camera skills ambik gambar fireworks esok, hehehe… Malam ni kena read a few sites on how to take photos of fireworks. The Other Half dah serahkan bulat2 kat I bab2 baca manual and baca ‘how to’ ni, hikhikhik.

So, seperti biasa, masa kat the playground, I pun jadi papparazzi tak bertauliah. Kat Australia ni (probably in a lot of other countries as well), taking photos of other peoples’ kids without their parents’ permissions is a No No so masa ambik gambar The Little Misses tadi, memang make sure takde ramai kids around. Ye lah, kang kena sergah dengan the parents, tak pasal2 pulaknya. It’s a bit leceh lah jugak kan but I can understand why. I pun tak nak lah kalau orang tak kenal tak pasal2 ambik gambar my daughters, takut jugak!

Anyway, sebelum melencong jauh, layan lah gambar The Little Misses at the park…

IMG_1365

I know I know, ini bukan gambar The Little Misses but gambar itik yang di kejar dek The Little Misses. Punyalah banyak itk2 yang berkeliaran kat the park. So, bila banyak dah bayak itik, banyak lah droppings nya. Nasib baik lah ada picnic rug, so selamat lah my bum from sitting on the yucky stuff, hehehe. You rasa, kalau I buat nasi itik pakai itik ni, ok tak? Wakakakakaka…tak sanggup I nak makan itik ni after knowing what it’s eaten🙂.

IMG_1376 

IMG_1388

IMG_1382

IMG_1383i

IMG_1387

IMG_1394

Nah engkau, sekali I tempek gambar diaorang, banyak2 terus, hikhikhikhik….

And below, gambar our dinner tonite. Char Kway Teow versi tukar2 ingredients and versi mixed seafood instead of kerang. Mana weh nak cari kerang kat sini, mussels and clams banyak lah…

IMG_1396

Versi jauh sikit…

IMG_1405 

And versi dekat sikit :-)…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: