>Tugas seorang supir…

>

Pagi tadi I resumed my duty as a Supir for The Little Misses. For 4 years, I hantar them to their old school via the old way until I’m so familiar with that route. Rasanya boleh kot kalau I nak drive with my eyes shut pergi school tu, hehehe…

But since diaorang dah pindah ke sekolah baru, terpaksalah I membiasakan diri dengan the new route. And pagi tadi I had to do it myself sebab The Other Half kena pergi kerja pagi2 morning kan. I ni jenis yang seriau sikit nak drive kalau jalan tu I tak biasa. Bukan I tak pandai drive, cuma it takes time lah for me to become comfortable driving on a new route. Pastu, this new route pulaknya banyak trucks yang panjang2 and besar2 on it so lagilah membuatkan I seriau, hehehe. Kereta I kecik aje, kalau dia himpit, memang kalah lah🙂. Sekolah lama took us about 10 minutes from the house. Sekolah yang baru ni takes us 20-25 minutes sebab I masih drive secara berhemah. Maybe once I dah tau the best way and the shortest way to get there, boleh lah kot I reduce it to 15 minutes. But masih lagi kena drive secara berhemah you sebab kalau I tak berhemah dengan the big trucks, memang cari pasal lah namanya kan! Hikhikhik….

And since there’s 3 other schools yang berdekatan dgn this new school, the traffic pagi2 kat area around that school memang lah tersangat lah busynya. Tu yang terpaksa bertolak awal from home just so we won’t get stuck in traffic and be late for school. Tapi awal2 pun still tak lah se awal kat M’sia, hehehehe… Tak lama lagi, surenya akan dapat komplen from The Little Misses kenapa kena keluar rumah awal…. (kalau banyak komplen, I suruh diaorang naik bas! ;-D). Supir pun boleh mogok apa, hahahaha…

When I picked The Little Misses up this afternoon, they were so excited sebab they had music lesson at school today. It’s the first time for Miss 6, selama2 ni tak pernah ada music lesson so memang lah terlebih2 excited nya tu. Pastu, yang lagi best nya, they had to sing songs and bukannya nursery rhymes yang diaorang nyanyi, they were singing Taylor Swift ‘Love story’ you! Sungguh lah terus jadi her favourite lesson at school, hahahahaha… Sure cute sesangat kan all these budak kecik nyanyi lagu Love Story dengan beria2 nya, wehehehehe…. Miss 10’s class pulak sang Guy Sebastian’s new song ‘Like it like that’😀.

I’ve been quite lazy to cook for the past few days so tu yang malas nak tunjuk gambar our dinners. And maybe sebab I malas nak masak, it came out in the photos, the photos I took pun tak cantik😦. But since takde gambar lain nak tunjuk, I tayang jugak lah gambar our dinner yang tak berapa cantik ni…

IMG_1617

I made crumbed baked drumsticks makan dengan raw veges, and baked potato skins with dollops of sour cream and sweet chilli sauce. Senang sebab lepas prepare the chickens and the potato skin, tinggal masuk aje dalam oven and leave them to cook🙂.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: