>One step closer to being.. oops… owning a Ninja

>

Bangun pagi tadi, The Other Half was so excited sebab he’s finally getting his riding lesson today. Dia ni tak pernah ride motorbike yang guna clutch and gear ni, motor vespa scooter dia dulu was fully auto. Dia cuma masuk kunci and pusing and then tekan accelarator and tekan brake, itu aje🙂. So, pagi tadi he was so excited but nervous at the same time sebab takut kena gelak dengan instructor tu. I said to him, “Don’t worry too much. Even the young kampung kids in M’sia learn to ride motorbikes in such a short time, you can do better than them🙂.” Kat kampung I kat Ijok tu kan, tiap2 petang aje memang lah penuh dengan budak2 sekolah vrooming on their motorbikes from one end to the other. They make it look so easy kan.

I pun dulu, lepas aje abis SPM sementara menunggu result, I dah ditugaskan jadi supir hantar my Mak and my little brother to school on a motorbike. Masa tu lah baru kelam kabut I belajar naik motor my Atuk and terus kena jadi supir tak berlesen, hehehe. Masa tu we were staying kat rumah Arwah Atuk sebab Arwah nenek baru meninggal and takde sape yang nak jaga Arwah Atuk so since rumah we all yang paling dekat dgn kampung, my parents lah kena jaga Atuk. Tu yg I lepas abis SPM terus jadi bibik separa Indon and jadi supir kat rumah Atuk tu… But seronok jugak belajar naik motor masa tu sebab rasa macam one of the kampung folks, hehehe.. But if you were to ask me to ride a motorbike now, rasanya tak boleh kot sebab I dah lupa after more than 20 years tak naik🙂.

Anyway, now The Other Half is complaining that his thighs are so sore after riding non stop for 2 hours, hikhikhik.. I cuma gelakkan aje sebab dia yang beria nak belajar😉. When I asked him how it went, he said, “Ok but there’s still so many things I need to learn!” The instructor tu kata that he will need probably about 4 more lessons before he can sit for his test and he’s already booked the test at the end of March so he’ll probably do 1 lesson a week. Pastu he said to me, “I can’t wait to go bike hunting in Mid March so I can get my bike as soon as I pass the test.” Test tak pass lagi tapi motor dah nak beli, hehehe.. And yes, he is still yearning for the Ninja! And most probably, he’ll get what he wants. So, lepas ni, kenalah I belajar pakai skin tight jeans, high heel boots, leather jacket, buat rebonding rambut semata mata nak jadi Bike chick, wakakakaka…. Tak kuasa I, hehehehe…

Malam ni for dinner, I wanted to make chicken bake but bila dah nak start masak baru lah I terperasan ayam sudah habis maa! So, terpaksalah tukar haluan and masak mince instead. Fikir punya fikir I pun masak lah meat pie.

IMG_1823

Orang lain ambik gambar, diaorang make sure kain alas tu semua dah di iron dulu. I ni main capai aje table cloth dlm linen cupboard tadi yg so crumpled, hehehe…

IMG_1829

My meat pie tu takde base, cuma top aje I letak puff pastry. Pastu makan dgn cheesy toast and salad. The filling tu I letak onion, garlic, beef mince, curry powder, tomato puree, tomato paste, worcesteshire sauce, powdered chicken stock, diced carrot and peas. But I masak dulu the filling on the stove top so tak lah takut kot2 tak masak dlm oven tu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: