>Fried food…. yummm

>

The Other Half’s not home tonite so I pun malas betul nak masak🙂. Padahal pagi tadi macam beria2 aje nak masak laksa penang and siap dah beli all the ingredients. But bila nak masak aje tadi, terus I rasa malas sangat2 nak masak 2 jenis dinner. Terus aje masak nasi goreng so semua orang boleh makan, nampak sangat hangat2 chicken poops betul lah I ni🙂. I buat nasi goreng sebab nak guna leftover rice from semalam, malas nak simpan dlm freezer.

And since tadi I terlebih makan masa dinner sebab I goreng keropok, goreng telur, goreng tahu buat tahu sumbat and nasi goreng lagi (segalanya bergoreng!). Apasal lah segala benda bergoreng ni tersangat lah sedap nya. Lepas makan nasi tadi, I duduk aje kat meja makan tu sambil mengunyah keropok! Terus I tension sebab makan banyak and spent an hour on the exercise machine. Now, I’m feeling so freaking tired and sweaty and smelly, hehehe! But I feel good sebab 1 badan basah dengan peluh from the exercise so ok lah tu kan😀. Tak lah rasa gulity sangat sebab overate just now. Esok kena makan salad aje lah banyak2. I might just make the laksa for dinner tomorrow nite and letak banyak2 ulam.

And no, even though I still teruskan my exercise and my diet, I still haven’t shed any weight. I said to The Other Half the other day, “If I hadn’t known better, I would have definitely said that something is growing inside me because instead of losing weight, I’m gaining it!” Don’t get too excited, I’m definitely NOT pregnant! Sure banyak cacing yang I bela kot, hahahahahahaha…..

And since The Other Half takde, I nak tidur awal tonite. Layan lah gambar our nasi goreng dinner ni ye.

IMG_1947

Ini I punya portion. The Little Misses cuma ada nasi goreng and telur n keropok aje. Diaorang tak makan lah tahu ni (which is good coz more for me😀).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: