>hot hot hot, the weather not the blogger :-)

>

Another hot scorching day today with the max temperature reaching 39C. Our air cond kat rumah ni is ducted evaporative nya system so bila pasang aircond, kena bukak tingkap or else it doesn’t work properly. Tengah hari tadi while we were having lunch, I duduk at the dining table membelakangi the sliding door that was wide open. Muka I sejuk kena aircond from the air vent but my belakang panas giler kena bahang bila angin bertiup sebab the wind was so hot. Angin dia pun panas abis. Depan sejuk-belakang panas, depan sejuk- belakang panas, confused sekejap my body, hehehehe. Nasib baik lah I bukan haiwan darah sejuk, kalau tak memang confused my brains nak set the body temperature, tak tau nak ikut mana satu😀.

It’s going to be hot again esok and kesian pulak kat The Little Misses sebab kena berarak at the masjid for sambutan Maulud Nabi. Hopefully tak lah panas sangat diaorang. Kalau panas, kenalah Daddy ke Mummy junjung payung ikut diaorang berarak, hikhikhik. Kalah pengantin baru😉.

We all tak buat BBQ hari ni (sedih I sebab kena masak ;-)) sebab Miss 6 ada birthday party and The Other Half telah ditugaskan menghantar dia and he stayed there until the party’s over. Dia ingat nak drop her off aje and ambik after that but he got to chat with a few parents there so terus lah ter stay there. I pulak mana tau nak start the BBQ ni. I have no idea how many charcoals and briquettes needed to start a perfect BBQ so masak lah guna oven aje hari ni.

Bila dah terbiasa roast chicken dalam kettle BBQ tu, bila masak dalam oven, it feels like there’s something missing. Ye lah kan, selama ni rasa asap yang buatkan dia sedap, tiba2 takde rasa asap so kurang oomph lah sikit, hehehe.

IMG_1963

Piri piri chicken with bean salad and chips. Recipe piri piri tu boleh dapat kat sini ye.

And ini pulak gambar Miss 6 at her assembly the other day. She got a merit award. Punyalah suka dia sebab first community assembly terus dia dapat award (compared to Miss 10), hehehe. I took this photo from quite far and masa ni I malas nak berdiri so tu yang nampak kepala2 orang infront of the lens. But I really really like this photo. It focuses on the 3 people on stage and she’s so small in the middle between the 2 boys. Tetiba terasa betapa kecik nya dia🙂. I tak edit gambar ni except for the name.

IMG_1861-1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: