>Kari kari, nasi putih, poppadum

>

Sejak dia perasan yang bini dia ni dah terer masak kari the hassle-free way dalam oven, every few days dia mintak kari sekarang ni! I know it’s hassle-free and I like kari but kalau every time makan nasi kena ada kari, a die hard mamak fan pun boleh surrender kan, hikhikhik😉.

But since he asked so nicely today and he’s going off to Sydney again esok, I masak lah jugak kari for dinner tadi. Kali ni I guna gravy beef on the bone so memang lah rasa lemak manis bila masak dengan tulang2 sekali kan.

IMG_2212

Kari baru keluar dari oven. Penuh satu casserole dish but lauk ni enough untuk leftovers which I will freeze. SO, kalau later later teringin nak makan kari and roti canai or naan, tinggal defrost and perangat aje kan. Senang kerja I, hehehe

IMG_2223

Kari and sayur kobis goreng and acar (yang tak boleh tinggal!).

The Other Half will be going to Sydney for a few days so I tengah plan nak masak apa untuk I besok ye? I thought of making soto since dia tak suka soto ni but tengok lah nanti kalau I rajin, hahahaha….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: