>Di mana kan ku cari ganti…..

>

I was sitting nicely quietly minding my own business at the swimming pool petang tadi (while waiting for The Little Misses to finish their classes) when suddenly I rasa lain macam aje on my bottom. Tetiba rasa sejuk pulak right through the skin. I thought I was sitting on some wet area (ye lah, kat swimming pool kan so mestilah banyak tempat yang basah ni). But then I realised that I’ve put a towel under my bottom so tak kan lah basah kan. So I pun raba2 lah my jeans just nak tau basah or not when suddenly I found a hole! A big one at that!

DSCF8003 DSCF8005

Agggghhhhhhhhhhhh!!!!!!! Waghhhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! Nampak tak the hole? Sikit nya besar ka itu!!!!! Macam mana lah I boleh tak perasan langsung!!!!!!

I wonder berapa orang dah I mooned the whole day today? Wakakakakakkakakaka. Dah lah I pakai blouse singkat tadi so memang akan ketara betul lah kalau I jalan. Kira macam main ‘peek-a-boo’ lah, hikhikhik. I really really hope yang koyak tu started masa I tengah duduk tadi so takde sape nampak any unsightly views! Kesian diaorang sure trauma abis and probably dapat nightmare tonite sebab nampak bottom I😀.

So, sepanjang I kat swimming pool tadi, I begitulah baiknya, duduk aje tak gerak2 langsung sampai lah nak balik tadi. I pun terus ambik bag and hayun kat belakang aje nak cover lubang besar itu. The Little Misses sikit punya bolat ka mata diaorang tengok jeans Mummy yang terkoyak itu. Pastu sampai hati diaorang gelakkan Mummy, wehehehehe.

And sekarang ni I tengah sedih sebab I really really love those jeans. Dah lama I beli jeans tu and I just love the cutting sebab it makes my peha yang besar balak jadi besar tiang bendera aje. I tau yang I ada jeans lain tapi mana nak sama dengan jeans yang ini kan, sob sob….. Boleh aje kalau I nak darn it tapi kan I rasa dia dah nipis kot around that area so I takut koyak tempat lain aje nanti, hehehe. Jahit 1 tempat, tempat lain pulak yg ternganga, haru I🙂. I tahu fesyen sekarang jeans yang koyak2 tu tapi koyak kat bahagian bottomm ni susah lah sikit. Kalau bottom macam Kylie Minogue takpelah kan nak expose, hikhikhik.So, terpaksalah I masukkan dia dalam tong sampah….

Selamat tinggal my beloved jeans…….. My thighs will definitely miss you😀.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: