>Things he likes…

>

I’ve been married to him for so many years and sepanjang2 that many years, I’ve made so many burgers for our dinner. But setiap kali I buat burgers, I tak pernah letak benda kesukaan dia dalam burger tu. Bukan apa, I memang jarang sangat2 I beli benda ni sebab I don’t like it so everytime I pergi grocery shopping, benda ni memang lah tak pernah ada dalam list (you see, I ni kan queen of list, pergi shopping mesti ada list, hikhikhik). Probably I pernah beli once or twice kot so far. Adalah a few benda yang dia suka but I tak suka which I don’t normally buy or masak sebab I tak suka. Kesian jugak kadang2 kat dia tak dapat makan benda2 yang disukai🙂.

Sure you all tertanya2 kan, apakah benda mysterious ini yang disukai dek The Other Half but not by me.

Inilah bendanya, pickled beetroot.

IMG_2404

Aussies ni kan memang suka sangat2 makan beetroots ni especially in their sandwiches, burgers and salads. I pun tak tau kenapa🙂. For me, the taste is nothing extraordinary, biasa2 aje but it’s got a funny taste/smell, macam rasa ‘earthy/ dirt’. (Macam lah I pernah makan tanah kan, muahahahaha!). You tau kan, kalau sape2 yang biasa gardening tu, bila pegang tanah ada one kind of smell, macam tu lah rasa/smell beetroot ni. I guess sebab it’s a root vegetables kan so tu yang bau pun mcm tanah, hehehehe.

For me, lagi sedap makan lada jeruk! Hahahahaha🙂.

IMG_2409

One thing I don’t like about beetroot ni is that it will stain everything magenta or crimson! Kalau you all dah kehabisan lipstick kan, tenyeh aje beetroot kat bibir, gerenti berseri2 bibir you!😀. Tengok lah the nanas in the burger, baru aje duduk bersebelahan dengan beetroot tu, terus tukar kaler. But The Other Half tadi makan beria2 sebab ada beetroot tu (alah, kalau takde beetroot tu pun, dia still makan beria2, hikhikhik).

Psst… tadi I baca kat Wiki pasal beetroot ni. It’s actually got quite a lot of healthy stuff in it. Dia boleh reduce your blood pressure a bit so good for your heart. But, yang paling gelaknya, it’s claimed to be an aphrodisiac sebab it has boron which is needed in the production of human sex hormones! No wonder he likes it!

Oh man!!!! I shouldn’t have bought him the beetroot! Muahahahahaha.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: