>There he goes, he goes….

>

Esok is the last day of the term before a 2-week break for The Little Misses. This weekend pulaknya is a 4-day weekend sebab cuti Good Friday and Easter Monday. Hajat hati nak pergi camping lagi tapi most camping sites yang ada all the amenities dah fully booked so terpaksalah spend the long weekend at home aje😦. Takpe, we’ve already planned to go cycling on Friday morning, Sunday afternoon and maybe Monday afternoon (lepas buat egg hunting, hehehehe). The Other Half has to use his normal bicycle kalau nak cycle dengan we all sebab tak aci lah kalau dia menonong aje ke depan and tinggal kan we all tercungap2 di belakang, hikhikhik.

And pagi tadi I berjaya tangkap gambar dia on his bike. Nasib baik lah still very early in the morning and tak ramai orang yang outside at that time. Malu weh kalau orang nampak I beria2 ambik gambar The Other Half naik basikal🙂. Tak pasal2 kena cop psycho wife, muahahaha.

DSCF8013

DSCF8014

Goodbye Dear. Ride safely. See you this evening! Hey, you forgot to give me a kiss!!!!” Hikhikhikhik.

He’s quite safety conscious, tu yang pakai reflective jacket so people can see him more clearly. Kalau sape tak nampak dia with badan besar macam tu, memang tak tau lah I nak cakap apa, wakakakaka.

Malam ni for dinner I masak fried kuey teow with sauteed beef (ni sebab ternampak kat rumah Yat lah ni buat I terus teringin nak makan kuey teow :-)). Tak ku sangka, takde sorang pun komplen about my kuey teow. Semua makan sehingga habis which is a first, hehehehe.

IMG_2415

Fried kuey teow with sauteed beef.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: