>A change of plan

>

We were supposed to go bike riding pagi tadi but betapalah sedih nya sebab tak dapat pergi. Bangun pagi tadi, The Other Half pergilah checked all the bikes and he discovered that Miss 10’s bike had 2 flat tyres. And then we found yang kat each tyre ada this thorn aptly named ‘puncture vine/caltrop’ which was amazingly sharp and spiky sampai tembus the tyre with a ‘big’ hole in it. She must have got them last time we went cycling. Kalau you all nak tengok rupa this thorn, boleh tengok kat Wiki link ni.

And bila Public Holiday kat WA ni, semua kedai tutup so tak dapat lah we all gi ganti tayar baru. Esok baru kedai bukak, hampeh betul lah! So, kenalah postpone our cycling times😦. Last year, The Other Half’s tyres pun pernah kena this thorn and he had to change his tyres to ‘thorn-proof’ tyres just to escape this annoying thorns.

So, since tak pergi mana2 pagi tadi, we all pun buatlah gotong royong kemas our 4th bedroom aka guest room aka dumping ground. Punyalah sesak bilik tu sampai tak boleh nak jalan masuk sebab we’ve been dumping everything in there, on the bed and on the floor as well. Mentang2lah house inspection 3 bulan sekali aje so dah nak next inspection, baru kelam kabut we all kemas, hikhikhik. Kiranya ada hikmah gak lah tak dapat pergi cycling ni kan sebab finally our guest bedroom looks like a bedroom instead of a junkyard😀. Tak lah malu kalau ada guests datang mengejut, hehehehe.

Bila The Other Half balik from Friday prayer, semua orang dah boring habis tak larat duk rumah aje and we went to Tomato Lake for a walk and for Miss 6 to ride her bike. Kenapa nama dia Tomato Lake, I have no idea. Probably sebelum diaorang tukar jadi park, penuh dengan kebun tomato kot kat situ, hahahaha.

Layan lah ye gambar yang I ambik there.

Dah lama jugak kan I tak letak gambar The Little Misses so kali ni I letak banyak2 sampai you all nak termuntah ey!😀

IMG_2455

IMG_2450 

IMG_2457

IMG_2453

 IMG_2472

IMG_2491

IMG_2494

What is it with kids and sand! Kalau jumpa pasir, mesti nak main punya lah!

IMG_2505

IMG_2492

Cik Abang tunggu sape tu?🙂 Nak suruh I teman ke? (gatal wehhh!!!!, wakakakaka)

IMG_2499

Cik Adik tengah tunggu Cik Abang ke?🙂

And some of the birds that you can find there.

IMG_2447

IMG_2467

IMG_2504

Out of these, I cuma tau black swan tu aje. Yang dua lagi tu I tak tau nama dia apa but the general names would be ducks and birds, wekekekeke.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: