>Jom tengok….

>

Psst… I nak tayang something on my blog tonite. Nak tengok tak? Hehehehe….

.

.

.

.

.

.

.

 

IMG_2616

 

IMG_2614

Cantik tak you all rasa? (But mestinyalah ada orang akan kata, ‘eleh, benda macam ni pun nak tayang kat blog!’)

Sape yang rasa benda ni cantik, bolehlah cuba2 masuk contest lucky draw I tu ye, hehehehe. Sape2 yang tak berkenan dengan benda ni, tak payahlah tiap2 hari click the refresh button banyak2 kali😀. Bagi chance lah kat orang yang betul2 minat dengan  hadiah ni kan, hikhikhik.

So, apakan benda ini? Alah, cuma a glass cake stand aje. Tapi the glass plate tu boleh pusing2 so kalau you letak kek atas tu, senang lah nak decorate bagai🙂. Lepas decorate, boleh terus angkat letak kat meja berhias tu so orang yang datang rumah kita boleh kata “wow, cantiknya kek kamu!!!! Sape yang decorate ni? Uish, cantiknya cake stand ni jugak! Beli kat mana?” Muahahahahahahaha.

Tapi kalau you all tak berkenan kat yang atas tu, I boleh bagi yang kat bawah ini…

DSCF5278

(Sama hadiah macam yang Cik Min dapat bila dia menang pengunjung bertuah yang ke 100 000, hehehe.)

Tapi sudah semestinya bukan yang Cik Min punyalah kan ;-D.

Yang ini pun, kalau you all letak kat atas meja makan masa tetamu datang, sure mereka akan terpegun jugak, especially kalau you all letak cupcakes or muffins yang menawan mata🙂, hehehehe.

Fuiyoo, macam2 pilihan lagi tu, mau lah ada yang meroyan nanti and hari2 pagi petang siang malam tak berenti dok tekan refresh button tu aje, wakakakakaka…. Jangan sampai jammed my hit counter tu dah lah ye…

Sape yang tak minat benda2 barang dapur ni sure akan kata, “Alah…. kita tak minat benda2 macam ni.Takde hadiah lain ke?

Unfortunately, so far, I belum lagi beli hadiah alternatif yang lain, sorry lah ye…🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: