>Meh jemput minum dulu

>

I heran betul lah, bila I letak kat blog yang I nak bagi hadiah, tetiba aje my hit counter tu laju gilers bergeraknya, muahahaha😉. (Saje je bagi I perasan blog I ni femes sekejap, hikhikhik….). Memang nampak gayanya macam ramai betul yang mengidam cake stand/cupcake stand tu ye. Mentang2 lah sekarang ni tengah fofular dengan segala macam cakes and cupcakes yang kiut miut, hehehehe. I wonder if ada guys/men out there yang among the people yang mengidam cake stand tu? Hmmmmm…… Probably if were to bagi hadiah electrical/computer gadget, maybe kot baru nampak bayang guys yang pulun tekan refresh button tu kan.

I thought lambat lagi nak sampai ke nombor2 bertuah itu but tengok gaya macam esok aje dah akan dapat tau the 10 lucky visitors ni. Takpe lah, asalkan hit counter tu tak jammed, I tak kisah dia nak bergerak laju mana pun.

And since I tau tak ramai yang kat luar tu tengah pulun menekan the refresh button, meh lah I hidang kan dengan air teh sebagai penghilang haus dahaga and kek coklat Nigella buat menghilangkan lapar. Bila lagi kan I nak jadi tuan rumah yang baik hati ni😀.

IMG_2623

Jangan lah malu2 and segan2 ye, jemput lah minum and rasa kek and air teh O I ni……

Oh ye, siapa2 yang dapat nombor bertuah tu, jangan lupa email kan ke I within 2 days ye. Kalau you all lambat email kan ke I, tak boleh I nak terima sebab rules kata kena email within 2 days, so rugi aje lah kan dah dapat nombor tu, hehehehe…

Good luck ye!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: